Det effektive personlige lederskab

Tid, sted og pris

15/3 2021 til 8/4 2021
København S
15 ledige pladser
Deltagergebyr - Medlem 7.500,00 kr. Deltagergebyr - Andre 9.000,00 kr. 15. marts 2021, kl. 9.00-17.00 0,00 kr. 6. april 2021, kl. 9.00-17.00 0,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset

Beskrivelse

Når tiden er knap, har du brug for en selvledelse, hvor du fokuseret prioriterer tid og ressourcer på at skabe de bedste resultater som leder.

Indhold
Med god selvledelse tager du et personligt lederskab, der fremmer både engagement, arbejdsglæde og effektivitet. Men det er en krævende disciplin.


På dette kursus lærer du praktiske strategier og konkrete arbejdsmetoder til at skabe en målrettet og effektiv selvledelse med større nærvær og fokus i dit daglige lederarbejde. Du får viden, inspiration og konkrete værktøjer, som du kan bruge til at skabe bedre resultater for dig selv og virksomheden.


På første dag arbejder vi med afklaring af dit personlige lederskab, din lederrolle og dit ansvar, og du sætter mål for udbyttet af din lederindsats. Det arbejder du videre med frem til kursets anden dag. Her går vi i dybden med, hvordan du planlægger og prioriterer din lederindsats og implementerer effektive planlægnings- og arbejdsmetoder. Du afslutter kurset med at lave en handlingsplan for, hvordan du vil bringe dig selv godt i spil i dit fortsatte lederarbejde.


Vi arbejder på kursets to dage med emner som:

  • Hvordan vi planlægger, prioriterer og træffer beslutninger
  • Det personlige lederskab i detaljer – med sammenhængen mellem lederrolle, ansvar og opgaver
  • Selvledelse med bevidst anvendelse af personlige ressourcer
  • Effektive arbejdsmetoder og håndtering af afbrydelser og andre tidsrøvere
  • Personlig prioritering og planlægning med fokus på nøgleopgaver og fælles arbejdsprocesser


Undervisningsform
Kurset består af to adskilte dage med ca. tre ugers mellemrum, hvor vi arbejder med anerkendt viden og afprøvede effektive arbejdsmetoder som udgangspunkt i at styrke og udvikle dit personlige lederskab. Undervisningen veksler mellem indlæg, debat, gruppearbejde, personlig refleksion og afklaring.
Det forventes, at du arbejder videre mellem de to kursusdage, da kurset tager udgangspunkt i dit konkrete arbejde som leder. Du har mulighed for at få personlig sparring, råd og vejledning med underviseren via telefon og mail mellem de to dage og efter kurset.


Forventet udbytte
Målet med kurset er, at du bliver bedre til:

  • Målsætning
  • Prioritering
  • Planlægning
  • Energi og koncentration


Målgruppe
Kurset er relevant for ledere, der ser tiden som en knap ressource, og som forventes at arbejde selvledende med fokus på god ressourceudnyttelse og resultatskabelse.


Mulighed for tilskud
Der er flere af Dansk Byggeris sektioner, der yder tilskud til en del af kursusgebyret, når deres medlemmer deltager på kurser.

Klik her for at se, om din sektion giver tilskud, hvad betingelserne er, og hvor meget tilskud sektionen giver.

Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Relaterede kurser

Effektive byggeprocesser

Skab resultater med effektiv procesledelse

Der er meget at hente både på tid, økonomi og kvalitet, når man skaber en effektiv byggeproces. Kom og lær, hvordan du kan skabe synlige resultater ved at kombinere nye og gamle planlægningsmetoder med inddragelse af byggeprocessens parter.

8/09 2020 til 10/09 2020
København S

Grundkursus i ledelse 1

For dig, der er ny i lederrollen

Bliv klædt på til lederrollen og lær, hvad der forventes af dig som leder i bygge- og anlægsbranchen. 

8/09 2020 til 10/09 2020
København S

Grundkursus i ledelse 2

Skab resultater gennem gode relationer på byggepladsen

Byg videre på dine ledelseskompetencer på dette intensive kursus, hvor du lærer om samarbejde, kultur og fremdrift i teams. 

22/09 2020 til 6/10 2020
København S

Forhandlingsteknik

I en hverdag hvor du forhandler med mange led, er det en stor fordel at være god til at forhandle. Det kan ofte være svært at bevare overblikket i en forhandlingssituation og undgå at gå på kompromis med sine mål.

23/09 2020 til 24/09 2020
København S

Skriv godt, og kom igennem med dit budskab

Et kursus i effektiv kommunikation på skrift

Bruger du også lidt for lang tid på at skrive dine mails? Eller oplever du, at dine mails og tilbud bliver misforstået? Så kom og få nogle gode råd til, hvordan du tilpasser din tekst til din modtager, og hvordan du skriver enkelt og klart.  

7/10 2020 til 7/10 2020
København S

Gennemslagskraft på byggepladsen

Dette kursus øger din positive, personlige gennemslagskraft og evne til at få indflydelse i alle situationer i samarbejdet på byggepladsen. Uanset om det er på større møder eller i en til en-situationer.

20/10 2020 til 22/10 2020
København S

Den svære samtale

Sådan gør du de svære medarbejdersamtaler lettere

Nogle medarbejdersamtaler opleves naturligt svære at gennemføre. Det kan være om sygdom, fravær eller samarbejdsproblemer og anden uønsket adfærd. Det afgørende er, at man i de situationer er i stand til at forberede, gennemføre og følge op på den svære samtale på en måde, så den er værdig, konstruktiv og til gavn for virksomhed og medarbejder.

2 kursusdage

12/11 2020 til 3/12 2020
København S

Konflikthåndtering på byggepladsen

Konflikter i samarbejdet mellem bygherrer, entreprenører og underentreprenører hører hverdagen til på byggepladserne. Det er derfor afgørende for både entreprisegennemføringen og indtjeningen, at man får løst konflikterne på en smidig måde. Kom med på kursus og lær, hvordan du kan forebygge konflikterne og håndtere dem, når de opstår.

8/12 2020 til 9/12 2020
København S
Loading...
Scroll til top af siden