Grundkursus i ledelse 2

Skab resultater gennem gode relationer på byggepladsen

Byg videre på dine ledelseskompetencer på dette intensive kursus, hvor du lærer om samarbejde, kultur og fremdrift i teams.

Indhold
På dette kursus har vi særligt fokus på dig og din rolle og adfærd som leder, og hvordan du skaber bedre resultater gennem dine kolleger og/eller samarbejdspartnere.


I løbet af kursets tre dage kommer du bl.a. til at lære om:

  • Situationsbestemt ledelse
  • Hvordan du skaber fremdrift i dit team
  • Kultur i teams
  • Fang energien og skab arbejdsglæde
  • Samarbejde og de fem dysfunktioner i et team
  • Coaching som ledelsesværktøj


Som en del af kurset får du lavet din personlige DiSC-ledelsesprofil, som hjælper dig til at forstå dig selv som person og dine styrker og udfordringer.


Undervisningsform
Kurset er procesorienteret og baseret på en høj deltageraktivitet. Vi inddrager løbende deltagernes erfaringer og oplevelser i undervisningen. Der veksles mellem indlæg, øvelser, træning, refleksion og dialog.


Kurset er med overnatning og fuld forplejning.


Forventet udbytte
Du får udbygget din viden og forståelse for dig selv som person, og du lærer, hvilke styrker og udfordringer du har i forhold til din rolle og adfærd som leder. Du får hjælp og sparring til at udarbejde dit personlige ledelsesgrundlag, som vil give dig et bedre og mere bevidst fundament som leder.


Målgruppe
Kurset er for ledere med nogle års ledelseserfaring. Det er en forudsætning, at du ønsker at udvikle dig både personligt og som leder. Kurset er en fortsættelse til Grundkursus i ledelse 1. Det er en fordel, men ikke en forudsætning, at du har gennemført dette eller et tilsvarende kursus forinden.


Mulighed for tilskud
Der er flere af Dansk Byggeris sektioner, der yder tilskud til en del af kursusgebyret, når deres medlemmer deltager på kurser.

Klik her for at se, om din sektion giver tilskud, hvad betingelserne er, og hvor meget tilskud sektionen giver.

Aktuelle afholdelser af dette kursus

2020-09-22 09:00:00 13 Grundkursus i ledelse 2 Byg videre på dine ledelseskompetencer på dette intensive kursus, hvor du lærer om samarbejde, kultur og fremdrift i teams. Denmark Agro Food Park 10, 8200 Århus N 8700 Århus N 22/9 2020 til 6/10 2020 Århus N Ledige pladser
2021-04-20 09:00:00 17 Grundkursus i ledelse 2 Byg videre på dine ledelseskompetencer på dette intensive kursus, hvor du lærer om samarbejde, kultur og fremdrift i teams. Denmark Engvej 171, 2300 København S 8700 København S 20/4 2021 til 19/5 2021 København S Ledige pladser
Loading...
Scroll til top af siden