Konflikthåndtering på byggepladsen

Kom på kursus og lær, hvordan du kan forebygge konflikter på byggepladsen og håndtere dem, hvis de alligevel opstår. Det er vigtigt for entreprisegennemføringen og indtjeningen, at I får dem løst på en smidig måde.

Indhold
På dette kursus får du kendskab til mediation, og du lærer, hvordan du kan håndtere konflikter konstruktivt – både forebyggende og i en aktuel konflikt. Du bliver i stand til at vurdere, hvordan en konflikt kan eskalere, og hvordan du kan gribe ind i tide. Vi har forskellige måder at reagere på, og du får indsigt i din konfliktstil, og hvilken betydning den har for din måde at reagere på.


Kurset tager udgangspunkt i følgende emner:

  • Konflikthåndtering der bygger på ”win win”-konceptet
  • Hvordan forebygger man konflikter?
  • Konfliktreaktionsstile
  • Hvordan kan parterne tage ansvar for en konflikt og finde løsningsmuligheder?
  • Mediationsprocessens fem faser
  • Hvordan kan AB 18 bidrage til det gode samarbejde og forebygge konflikter eller tage dem i opløbet?
  • Kommunikationsprocesser der bygger på anerkendelse og respekt for hinanden


Kurset er med overnatning og fuld forplejning, og det forventes, at du overnatter.


Målgruppe
Ledere og medarbejdere i branchen, der ønsker værktøjer til den daglige trivsel og konstruktive konfliktløsning.


Mulighed for tilskud
Der er flere af Dansk Byggeris sektioner, der yder tilskud til en del af kursusgebyret, når deres medlemmer deltager på kurser.

Klik her for at se, om din sektion giver tilskud, hvad betingelserne er, og hvor meget tilskud sektionen giver.

Aktuelle afholdelser af dette kursus

2020-12-08 09:00:00 4 Konflikthåndtering på byggepladsen Kom på kursus og lær, hvordan du kan forebygge konflikter på byggepladsen og håndtere dem, hvis de alligevel opstår. Det er vigtigt for entreprisegennemføringen og indtjeningen, at I får dem løst på en smidig måde. Denmark Abildvej 100, 4180 Sorø 8700 Sorø 8/12 2020 til 9/12 2020 Sorø 4 ledige pladser
2021-10-05 06:00:00 13 Konflikthåndtering på byggepladsen Kom på kursus og lær, hvordan du kan forebygge konflikter på byggepladsen og håndtere dem, hvis de alligevel opstår. Det er vigtigt for entreprisegennemføringen og indtjeningen, at I får dem løst på en smidig måde. Denmark Abildvej 100, 4180 Sorø 8700 Sorø 5/10 2021 til 6/10 2021 Sorø Ledige pladser
Loading...
Scroll til top af siden