Tid, sted og pris

22/11 2021 til 23/11 2021
Ebeltoft
18 ledige pladser
Deltagergebyr - Medlem 5.900,00 kr. Deltagergebyr - Medlem af Malersektionen 0,00 kr. Deltagergebyr - Medlem af Murersektionen 0,00 kr. Deltagergebyr - Medlem af Træsektionen 0,00 kr. Deltagergebyr - Medlem af Gulvsektionen 2.600,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset

Beskrivelse

Det er ikke altid, at lærlinge gør, helt som man forventer. På kurset samler vi lærlinge fra forskellige fag og virksomheder, og gennem teori og øvelser klæder vi dem på til at gå mere ansvarsfuldt til opgaverne.

Indhold
Lærlingen får indsigt i forhold, der er afgørende for en virksomheds trivsel og omdømme. De rustes til at magte byggebranchens daglige udfordringer, og de får øget bevidstheden om deres eget fag og nødvendigheden af samarbejdet med andre faggrupper og aktører i byggeprocessen.

  • Samarbejde, kommunikation og motivation
  • Byggepladsøkonomi og planlægning
  • Kvalitetsopfattelse og arbejdsmiljøroller
  • Traditioner og holdninger
  • Overenskomsternes betydning for den enkelte


Kurset er et internatkursus, og det forventes, at deltagerne overnatter, da der også er undervisning om aftenen.


Målgruppe
Kurset er for lærlinge i Dansk Byggeris medlemsvirksomheder, der er midt i et uddannelsesforløb. Der er vigtigt, at lærlingen har prøvet at være på en byggeplads 1 ½ - 2 år inden deltagelse i kurset.

Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Loading...
Scroll til top af siden