Med FN's Verdensmål som vækstgrundlag

Udnyt de mange vækstmuligheder, der opstår i takt med den grønne omstilling.

Hvordan får du skabt vækst ud af FN’s Verdensmål om bæredygtighed? Og hvordan kan du og din virksomhed være med til at løse udfordringer, såsom klimakrise, ulighed og forurening?

Dansk byggeri og UNDP vil gerne være med til at besvare de spørgsmål, fordi der heldigvis er masser af eksempler på, hvordan din virksomhed kan blive en del af løsningen – og derved samtidig være med til at fremtidssikre sit eksistensgrundlag. FN’s Verdensmål er ikke svaret på alle din virksomheds udfordringer, men det kan bruges til at løse mange af dem.


På dette gå hjem kigger vi derfor nærmere på:

  • Hvordan FN’s Verdensmål kan bruges som vækstgrundlag
  • hvilke erfaringer andre har gjort sig i forbindelse med deres grønne omstilling.

 

Pris
Deltagergebyret for kurset er 300 kr. ekskl. moms, da Dansk Byggeri finansierer de resterende udgifter til undervisning m.m. Følgende medlemmer får 100 % tilskud på deltagergebyret:

  • Murersektionen, Træsektionens og Snedkersektionens medlemmer
  • Medlemmer af lokalforeninger i Østjylland og Sydjylland. Medlemskab af en lokalforening markeres med et kryds ved tilmelding

 

Afmeldingsbetingelser
Sektionerne og Uddannelsesfonden dækker ikke afmeldingsgebyrer og udeblivelser. Dansk Byggeris afmeldingsbetingelser er gældende. Afmelding mere end fem uger før kursusstart er omkostningsfri. Ved afmelding fem til to uger før kursusstart betales 50 % af kursusprisen. Ved afmelding senere end to uger før kursusstart betales fuld pris. 

Aktuelle afholdelser af dette kursus

2020-05-19 14:00:00 25 Med FN's Verdensmål som vækstgrundlag Udnyt de mange vækstmuligheder, der opstår i takt med den grønne omstilling. Denmark Kokholm 2, 6000 Kolding 8700 Kolding 19/5 2020 kl. 14.00-16.00 Kolding Ledige pladser
Loading...
Scroll til top af siden