Webinar: Det gode tilbud, når det handler om andet end pris

Dansk Byggeri inviterer til gratis webinar om "Det gode tilbud, når det handler om andet end pris"

Webinaret gennemføres: Torsdag den 18. juni  2020 kl. 14.00-15.00

Relevans
Har du budt på opgaver, hvor du bliver bedømt på andet end pris? Savner du vejledning i, hvordan du udformer et godt tilbud? Det bliver mere og mere udbredt, at offentlige udbydere anvender andre tildelingskriterier end ren pris. I dette webinar dykker vi ned i, hvordan din virksomhed kan skrive gode tilbud, og hvilke juridiske faldgruber I skal være opmærksomme på, når der konkurreres på andet end ren pris.

Indhold
Webinaret er for dig, der udfører bygge- og anlægsopgaver – uanset opgavernes størrelse – og som gerne vil have blive skarpere på at skrive gode tilbud på de kvalitative kriterier. Du får samtidig en introduktion til de juridiske rammer for tilbudsgivning, når der konkurreres på andet end ren pris.

Du får:

  • Et overblik over, hvilke regler der er relevante i forbindelse med tilbudsgivning

  • En indføring i, hvad ordregiver må lægge vægt på i forbindelse med evaluering

  • Metoder til at skrive gode tilbud, så du får den højest mulige karakter

Tilmelding
Det er vigtigt, at du indtaster din mailadresse ved tilmelding, da du får tilsendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret. Linket bliver tilsendt et par dage inden webinaret. Oplever du problemer med din tilmelding, kan du henvende dig til kursus@danskbyggeri.dk eller ringe 72 16 00 07.

Undervisningsform
Deltagelse sker hjemmefra via egen PC eller iPad, hvor underviseren kan ses live. Underviseren kan ikke se deltagerne, og deltagerne kan ikke se hinanden. Der vil være mulighed for at skrive spørgsmål til underviseren undervejs.

Det tekniske
Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browser-versioner af enten Safari, Chrome eller Internet Explorer, samt at Adobe Flash er opdateret på din computer. Vi anbefaler desuden, at du tester dit system i god tid inden webinaret for at være sikker på at være klar.

Du kan teste dit system allerede nu ved at klikke her

Har du behov for teknisk support, kan du kontakte Josefine Thøgersen fra IDA på jot@ida.dk


Loading...
Scroll til top af siden