Webinar: Det gode tilbud, når det handler om andet end pris

Tid, sted og pris

18/6 2020 kl. 14.00-15.00
242 ledige pladser
Frist overskredet.
Deltagergebyr - medlem af Dansk Byggeri 0,00 kr. Deltagergebyr - andre 0,00 kr.
Alle priser er ekskl. moms
Log ind for at tilmelde kurset

Beskrivelse

Dansk Byggeri inviterer til gratis webinar om "Det gode tilbud, når det handler om andet end pris"

Webinaret gennemføres: Torsdag den 18. juni  2020 kl. 14.00-15.00

Relevans
Har du budt på opgaver, hvor du bliver bedømt på andet end pris? Savner du vejledning i, hvordan du udformer et godt tilbud? Det bliver mere og mere udbredt, at offentlige udbydere anvender andre tildelingskriterier end ren pris. I dette webinar dykker vi ned i, hvordan din virksomhed kan skrive gode tilbud, og hvilke juridiske faldgruber I skal være opmærksomme på, når der konkurreres på andet end ren pris.

Indhold
Webinaret er for dig, der udfører bygge- og anlægsopgaver – uanset opgavernes størrelse – og som gerne vil have blive skarpere på at skrive gode tilbud på de kvalitative kriterier. Du får samtidig en introduktion til de juridiske rammer for tilbudsgivning, når der konkurreres på andet end ren pris.

Du får:

  • Et overblik over, hvilke regler der er relevante i forbindelse med tilbudsgivning

  • En indføring i, hvad ordregiver må lægge vægt på i forbindelse med evaluering

  • Metoder til at skrive gode tilbud, så du får den højest mulige karakter

Tilmelding
Det er vigtigt, at du indtaster din mailadresse ved tilmelding, da du får tilsendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret. Linket bliver tilsendt et par dage inden webinaret. Oplever du problemer med din tilmelding, kan du henvende dig til kursus@danskbyggeri.dk eller ringe 72 16 00 07.

Undervisningsform
Deltagelse sker hjemmefra via egen PC eller iPad, hvor underviseren kan ses live. Underviseren kan ikke se deltagerne, og deltagerne kan ikke se hinanden. Der vil være mulighed for at skrive spørgsmål til underviseren undervejs.

Det tekniske
Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browser-versioner af enten Safari, Chrome eller Internet Explorer, samt at Adobe Flash er opdateret på din computer. Vi anbefaler desuden, at du tester dit system i god tid inden webinaret for at være sikker på at være klar.

Du kan teste dit system allerede nu ved at klikke her

Har du behov for teknisk support, kan du kontakte Josefine Thøgersen fra IDA på jot@ida.dk


Loading...

Som led i dit køb af dette kursus/arrangement gør vi opmærksom på, at du pr. e-mail vil modtage vores kursusnyhedsbrev, som vi sender med information om og tilbud på Dansk Byggeris øvrige kurser og arrangementer.

Hvis du senere vil afmelde dig, kan du altid gøre dette i bunden af hvert nyhedsbrev.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du sætte kryds her

For at du kan modtage kursusnyhedsbreve, der er relevante for dig, beder vi dig sætte kryds i de landsdele, du ønsker kursusnyheder fra.

Loading...
Scroll til top af siden