Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Øvrige arrangementer

Dansk Byggeri udbyder en lang række arrangementer, gå-hjem møder og messer - alle målrettet tidens trends og værktøjer til at forbedre virksomheder i bygge- og anlægsbranchen

Mange af vores arrangementer er gratis eller kraftigt reducerede i pris for Dansk Byggeri medlemmer.

Det er en god idé at holde sig opdateret med vores udbud, da det er nyttige værktøjer, hvis man vil forbedre og optimere virksomhedens drift og bundlinje. 

  • Venteliste
  • Få pladser
  • Ledige pladser

Webinar om AB 18 - ændringer fra AB 92

AB 18 er ved at være klar efter knap tre års revision af AB 92. AB-udvalget forventes at udsende høringsudkastet inden februar. Dansk Byggeri inviterer derfor medlemmer af Dansk Byggeri til et gratis webinar om en række væsentlige ændringer i aftalesættet, som det ser ud i høringsudkastet.

  • 27/2 2018 kl. 15.00-16.00

AB 18 er ved at være klar efter knap tre års revision af AB 92. AB-udvalget forventes at udsende høringsudkastet inden februar. Dansk Byggeri inviterer derfor medlemmer af Dansk Byggeri til et gratis webinar om en række væsentlige ændringer i aftalesættet, som det ser ud i høringsudkastet.

Webinaret varer en time, hvor afdelingschef for Juridisk afdeling Louise Dahl Krath Jensen vil føre dig igennem emner som:

  • Baggrunden for udvalgets arbejde med AB 18

  • Et overblik over høringsudkastets struktur og indhold

  • En introduktion til en række ændringer og nye tiltag i AB 18, som det ser ud i høringsudkastet

Vær opmærksom på, at webinaret vedrører høringsudkastet og altså ikke det endelige AB 18, som først forventes vedtaget til foråret. Hvis du ønsker en mere uddybende gennemgang af høringsudkastet, henviser vi til kurserne ”Forspring på AB 18”, som du kan tilmelde dig her. Senere i foråret udbyder vi også de tre modul-møder, der afløser de tidligere AB 92: modul I-III.

Hvad er et webinar?
Et webinar er et kort gå hjem-møde, hvor deltagerne sidder hjemme ved deres egen skærm og ser underviseren live. Underviseren kan ikke se deltagerne, og deltagerne kan ikke se hinanden. Deltagerne har undervejs mulighed for at skrive spørgsmål til underviseren.


Vigtig information

Det er vigtigt, du indtaster din e-mailadresse ved tilmeldingen. Vi sender dig et par dage inden et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret.

Oplever du problemer med din tilmelding, kan du henvende dig til kursus@danskbyggeri.dk eller ringe 72 16 00 07.


Det tekniske
Du kan deltage via PC eller iPad. Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browser-versioner af enten Safari, Chrome eller Internet Explorer, samt at Adobe flash er opdateret på din computer. Vi anbefaler, at du tester i god tid inden webinaret for at være sikker på at være klar.

Du kan teste dit system allerede nu ved at klikke her

Har du behov for teknisk support, kan du kontakte Rasmus Dilling Møller fra IDA på rdm@ida.dk


God fornøjelse med webinaret!