Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dansk Byggeris Projektlederuddannelse

  • Venteliste
  • Få pladser
  • Ledige pladser

Med Dansk Byggeris Projektlederuddannelse får du et sammenhængende, koncentreret uddannelsesforløb med eksamen. Vi arbejder gennem uddannelsen, der forløber over ca. 6 måneder, med at udvikle din projektledelse, hvor planlægning, styring og ledelse er integreret i hinanden og fungerer som én sammenhængende projektledelsesindsats.

På uddannelsen kommer du samtidig til at arbejde med dig selv som leder. Ud fra en dybdegående personprofil kobler du de konkrete projektledelseskompetencer med dig selv som person og åbner op for udvikling af dine beslutningsprocesser og handlemuligheder.

Du møder branchens bedste og mest erfarne underviserhold, der udelukkende arbejder med udvikling inden for byggeriet, og som er eksperter i undervisning af byggeriets dygtige praktikere. Vores gennemgående uddannelsesleder er med for at sikre, at sammenhængen og integrationen mellem de enkelte dele af uddannelsen hele tiden er optimal.

Dit udbytte

  • En sammenhængende projektlederuddannelse udelukkende for branchens erfarne projektledere
  • En videreudvikling og professionalisering af din eksisterende projektledelsespraksis
  • Unikke projektledelseskoncepter, der imødekommer entrepriseudførelsen under meget dynamiske vilkår
  • Et læringsforløb, der er tilrettelagt med fokus på at skabe stort udbytte for deltager og virksomhed
  • Et solidt grundlag til at kvalificere dine ledelsesbeslutninger på og arbejde videre med egen udvikling

Form og indhold
Uddannelsen er tilrettelagt med fokus på at skabe et maksimalt udbytte for projektledere med en travl hverdag. Derfor strækker uddannelsen sig over i alt 10 dages koncentreret læring fordelt på 5 todages moduler med overnatning, hvor der er aftenarbejde og plads til at lære kollegerne godt at kende.

Vi arbejder ud fra en struktureret læringsproces, hvor vi opbygger kompetencerne trin for trin med fokus på at overføre ny viden og læring til dagligdagens arbejde ved hjælp af bl.a. vejledninger og guider samt afprøvning på eget projekt.

Undervisningsformen er koncentreret, inspirerende og udfordrende med konkrete oplæg i nærværende dialog. Uddannelsens emner og indhold er baseret på vores dybe indsigt i branchens udfordringer og Best Practice, nyeste anerkendte forskning, fx inden for Lean Construction, samt naturligvis de nye teknologier som VDC/BIM. Hertil kommer en række unikke projektledelseskoncepter, der er baseret på vores tætte samarbejde med byggeriets udførende.

Eksamen

Som afslutning på uddannelsen afholdes mundtlig eksamen, hvor din plan for fremtidig projektledelse bringes i spil. Som forberedelse indgår en række opgaver, der ligger fordelt hen over hele uddannelsesforløbet, og som kan tilgås med stor fleksibilitet.

Målgruppe
Projektledere fra branchens udførende entreprenører med minimum nogle års erfaring som ansvarlig leder for gennemførelse af fag-, hoved- og/eller totalentrepriser, som ønsker at udvikle deres projektledelse.

Tid og sted
Modul 1, 3 og 5 gennemføres i Nyborg, modul 2 og 4 i Aarhus:

Klik her for at downloade en pdf med overblik over uddannelsen


Modul 1: Projektledelse i byggeriet
14.-15. november 2017, Sinatur Hotel Storebælt, Nyborg

Modul 2: Projektplanlægning og -styring
13.-14. december 2017, Koldkærgård Konferencecenter, Aarhus

Modul 3: Ledelse af gennemføring
10.-11. januar 2018, Sinatur Hotel Storebælt, Nyborg

Modul 4: Ledelse af samspillet
1.-2. marts 2018, Koldkærgård Konferencecenter, Aarhus

Modul 5: Projektlederen i ilden
10.-11. april 2018, Sinatur Hotel Storebælt, Nyborg


Alternative steder/datoer

Koldkærgård Hotel & Konferencecenter Aarhus N

31/10 2018 til 27/2 2019

Tilmeld nyhedsbrev

Få aktuelle kursustilbud og invitationer til arrangementer i vores ugentlige nyhedsbrev. Du deltager samtidig automatisk i lodtrækningen om et supergavekort på 200 kr.

Tilmeld dig her