Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Entrepriseret 2 - Juridisk risikoidentificering og -styring

  • Venteliste
  • Få pladser
  • Ledige pladser

Entrepriseret 2 er for dig, der gerne vil blive bedre til at identificere og styre de forskellige risici, der opstår i den praktiske håndtering af en byggesag fra start til slut.

Indhold
Undervisningen på Entrepriseret 2 er case-baseret og kræver din aktive deltagelse. Kurset har særligt fokus på at lære dig, hvordan du kan håndtere eventuelle juridiske risici i forbindelse med tilbudsfasen og under byggeriets udførelse. 

På kurset vil vi blandt andet gennemgå spørgsmål som:

  • Hvilken betydning har fravigelser fra AB 92 / ABT 93?
  • Hvilke muligheder er der for at forhandle med en offentlig bygherre?
  • Hvem kan træffe (bindende) afgørelser om ekstra- og/eller ændringsarbejder under byggeriets udførelse?

Undervisningsform
Læringen gennem dette kursus foregår via gruppeorienteret arbejde, rollespil og diskussioner, og opgaverne løses og gennemgås mundtligt. Det er en fordel, hvis du har gennemført Entrepriseret 1 forud for dette kursus, men det er ikke et krav.
Kurset varer to dage, og det forventes, at deltagerne overnatter på kursusstedet, hvor der vil være mulighed for at netværke.

Målgruppe
Kurset er for byggeledere, projektledere, tilsynsførende, rådgivere eller for dig, der har en vis erfaring med gennemførelse af byggeri.

OBS.

Vi forventer, at det nye aftalegrundlag, der vil komme til at afløse AB 92, ABT 93 og ABR 89, vil være godkendt og på plads i foråret 2018, hvorefter kurser baseret på de nye AB-vilkår, vil blive udbudt. Du vil i foråret kunne finde disse kommende kurser på danskbyggeri.dk/jurakurser


Tilmeld nyhedsbrev

Få aktuelle kursustilbud og invitationer til arrangementer i vores ugentlige nyhedsbrev. Du deltager samtidig automatisk i lodtrækningen om et supergavekort på 200 kr.

Tilmeld dig her