Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Det effektive personlige lederskab

 • Venteliste
 • Få pladser
 • Ledige pladser

Lær at udvikle din selvledelse, så du kan prioritere din tid og bruge dine ressourcer på at skabe de bedste resultater for dig og din virksomhed.

Indhold
Med god selvledelse tager du et personligt lederskab, der fremmer både engagement, arbejdsglæde og personlig effektivitet. Men det er en krævende disciplin. Det hele handler om, hvordan du bringer dig selv bedst i spil i dit daglige arbejde, så du kan opnå dine ønskede resultater i en sammenhæng mellem dine personlige interesser og ressourcer og virksomhedens opgaver og de fælles arbejdsprocesser. 

På kurset lærer du praktiske strategier og arbejdsmetoder til at skabe en målrettet og effektiv selvledelse med større fokusering og nærvær i dit daglige arbejde. Du får inspiration og konkrete værktøjer, der kan omsættes direkte til bedre resultater for dig selv og virksomheden. Ved kursets afslutning kommer du til at lave din egen fremtidige handlingsplan.

På første dag arbejder vi med afklaring af dit personlige lederskab, din rolle og dit ansvar, og vi sætter mål for udbyttet af din indsats og dine centrale nøgleopgaver. Dette arbejder du videre med via et arbejdshæfte frem til kursets anden dag. Her arbejder vi med, hvordan du planlægger og prioriterer din indsats og implementerer effektive arbejdsmetoder i udførelsen af dine nøgleopgaver. Alt dette samler du undervejs i arbejdshæftet med din personlige handlingsplan.

Vi arbejder på de to dage med emner som:

 • Hvordan vi som mennesker fungerer, planlægger, prioriterer og træffer beslutninger
 • Udvikling af det personlige lederskab – rolle, ansvar og råderum, samt effektiv udnyttelse af personlige ressourcer 
 • Status på egen selvledelse og præstationer i dag
 • Viden om effektive vaner, håndtering af e-mails, afbrydelser og andre tidsrøvere
 • Personlig prioritering og planlægning med fokus på fælles behov og arbejdsprocesser

Undervisningsform
Kurset består af to adskilte dage med ca. 3 ugers mellemrum, og det forventes, at du arbejder videre mellem de to kursusdage, da kurset tager udgangspunkt i din rolle og dit konkrete arbejde. På kursusdagene arbejder vi med anerkendt viden, inspiration til afprøvede effektive arbejdsmetoder og personlig forankring via arbejdshæfter mm. Undervisningen veksler mellem indlæg og debat, gruppearbejde, øvelser og opgaver. Du har mulighed for at få personlig sparring, råd og vejledning med underviserne via telefon og mail mellem de to dage og efter kurset.

Forventet udbytte
På kurset kommer du til at arbejde med:

 • Målsætning – opstil mål for dine nøgleopgaver og resultater
 • Prioritering – prioriter din indsats og dine opgaver
 • Planlægning – metoder som giver dig mulighed for at arbejde ud fra din prioritering
 • Energi og koncentration – anvend din energi korrekt, så du kan håndtere afbrydelser og andre tidsrøvere
 • Møder – effektive værktøjer så dine møder giver resultater

Målgruppe
Kurset er relevant for alle, der ser tiden som en knap ressource, og som forventes at arbejde selvledende med fokus på god ressourceudnyttelse og resultatskabelse.Alternative steder/datoer

Hotel Fredericia

24/10 2019 til 14/11 2019

Tilmeld nyhedsbrev

Få aktuelle kursustilbud og invitationer til arrangementer i vores ugentlige nyhedsbrev. Du deltager samtidig automatisk i lodtrækningen om et supergavekort på 200 kr.

Tilmeld dig her