Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Grundkursus i Facebook og LinkedIn for håndværksvirksomheder

  • Venteliste
  • Få pladser
  • Ledige pladser

Dette kursus hjælper dig med at komme godt fra start, når du skal bruge Facebook og LinkedIn professionelt i din virksomhed. Du lærer, hvordan din virksomhed kan skille sig ud fra mængden, og hvordan I kan nå ud til jeres kunder og vigtige interessenter på de sociale medier.

Indhold
På dette kursus får du en grundlæggende viden om Facebook og LinkedIn, og du lærer, hvilke målgrupper de hver især henvender sig til, og hvilket indhold du kan dele på de to platforme.

Vi fokuserer på, hvad der giver mening for dig og din virksomhed, så du kan bruge din tid og dine ressourcer bedst muligt i hverdagen.

Vi tilbyder dig en dag med intensiv undervisning, hvor vi bl.a. kommer ind på:

  • Hvad er vigtigt – og hvad virker?
  • Prioritering og strategiske valg
  • Hvordan når du målgruppen?
  • Hvad er den gode historie fra din virksomhed?
  • Læg en indholdsplan, der hjælper i en travl hverdag
  • Hvordan kan dine kolleger hjælpe virksomheden på vej på de sociale medier?
  • Annonceringsmuligheder

Forventet udbytte
Når dagen er gået, har du fået en masse ny viden om Facebook og LinkedIn, så du kan komme godt fra start eller videre med jeres sociale medier. Du er blevet klogere på, hvordan du kan udnytte Facebook og LinkedIn til at nå ud til kunder og andre interessenter, og du er klædt på til at planlægge og strukturere dit arbejde med sociale medier.

Undervisningsform
Dagen er en blanding af teori og praksis. Du får mulighed for at arbejde praktisk med de profiler, din virksomhed allerede har, eller hjælp til at oprette profiler helt fra start. Vi kigger på cases og praktiske eksempler, der kan give inspiration til dit arbejde med sociale medier.

Målgruppe
Kurset er for dig, der arbejder med sociale medier i din virksomhed. Du er måske kommunikationsmedarbejder, administrativ medarbejder eller lignende. Du har enten arbejdet med sociale medier i et stykke tid, eller du skal til at i gang. Det er ikke et krav, at virksomheden allerede har oprettet profiler på LinkedIn/Facebook.


Alternative steder/datoer

Horisont/Koldkærgård Hotel & Konferencecenter

22/5 2019 kl. 08.30-17.00

Scandic Ringsted

12/9 2019 kl. 08.30-17.00

Hotel OPUS, Horsens

21/11 2019 kl. 08.30-17.00

Tilmeld nyhedsbrev

Få aktuelle kursustilbud og invitationer til arrangementer i vores ugentlige nyhedsbrev. Du deltager samtidig automatisk i lodtrækningen om et supergavekort på 200 kr.

Tilmeld dig her