Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Webinar: Sådan håndterer du ændringer i AB 18

  • Venteliste
  • Få pladser
  • Ledige pladser

Kender du de nye regler om ændringsarbejder i AB 18? Ved du, hvornår din bygherre kan kræve ændringer i arbejdet, og hvad gør I, hvis I ikke kan blive enige? Det kan du blive klogere på, når Dansk Byggeri afholder et gratis webinar om ændringer, regler og de nye muligheder i AB 18.


Ændringer i entrepriseaftaler giver ofte anledning til tvivl og uenigheder. På webinaret gennemgår advokat i Dansk Byggeri, Janus Schädler Honoré, AB 18’s bestemmelser om ændringsarbejder, og du får et overblik over, hvad du kan gøre for at undgå misforståelser og konflikter Vi kommer bl.a. omkring følgende emner:

  • Hvornår kan bygherren kræve ændringer?
  • Entreprenørens ret og pligt til at udføre ændringsarbejder
  • Hvilke procedurer skal følges ved ændringer?
  • De økonomiske og tidsmæssige konsekvenser af ændringer
  • Hvad gør man, hvis man ikke kan blive enige?

Målgruppe
Webinaret er for alle entreprenører, der arbejder efter AB 18, uanset om det er som hoved- eller underentreprenør. Emnet er især relevant for medarbejdere, der sidder med den direkte kontakt til aftaleparter og i praksis håndterer ændringer.

Undervisningsform
Deltagelse sker hjemmefra via egen PC eller iPad, hvor underviseren kan ses live. Underviseren kan ikke se deltagerne, og deltagerne kan ikke se hinanden. Der vil være mulighed for at skrive spørgsmål til underviseren undervejs.

Det tekniske
Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browser-versioner af enten Safari, Chrome eller Internet Explorer, samt at Adobe flash er opdateret på din computer. Vi anbefaler desuden, at du tester dit system i god tid inden webinaret for at være sikker på at være klar.

Du kan teste dit system allerede nu ved at klikke her.

Har du behov for teknisk support, kan du kontakte Rasmus Dilling Møller fra IDA på rdm@ida.dk.

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Byggeri.Tilmeld nyhedsbrev

Få aktuelle kursustilbud og invitationer til arrangementer i vores ugentlige nyhedsbrev. Du deltager samtidig automatisk i lodtrækningen om et supergavekort på 200 kr.

Tilmeld dig her