Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dansk Byggeris it-messe 2019

For ottende år i træk har Dansk Byggeri fornøjelsen af at kunne invitere til Danmarks største it-messe i samarbejde med BASIT. Messen løber af stablen den 5. februar i Taastrup og den 6. februar i Aarhus.

 

De bedste leverandører
På it-messen kan du møde mere end 30 af de bedste it-leverandører til bygge- og anlægsbranchen. Der vil være gengangere fra tidligere år, som viser nye funktioner i deres velafprøvede værktøjer, men du kan også møde nye udstillere, som har gjort det godt hos andre håndværks- og entreprenørvirksomheder, og som kan præsentere dig for en masse nye muligheder, der kan gøre din forretning mere effektiv.

Brug én dag og få ny inspiration under uformelle rammer
It-messen er både for dig, der endnu ikke er gået i gang med at bruge it-værktøjer, og for dig, der har hele it-værktøjskassen fyldt. For markedet flytter sig hele tiden, og der kommer løbende nye og smarte værktøjer til. Vi sørger for at give dig de bedste rammer for ny inspiration til investeringer i it-værktøjer på en let og overskuelig måde under uformelle rammer. 

God blanding af stande og konkrete indlæg
På standene viser udstillerne de gode historier fra håndværksvirksomheder, som har opnået forbedringer med it-værktøjer. Der bliver lagt vægt på, at udstillerne viser konkrete funktioner, som kan bruges direkte hjemme i virksomhederne. Der vil være rig mulighed for at tale med de mange udstillere, når du bevæger dig rundt i det åbne messeområde. Foruden standene holdes der i løbet af dagen indlæg, hvor udstillerne fortæller mere detaljeret om deres løsninger og inspirerer til, hvordan I udnytter de digitale fordele.

En markedsplads med dig i centrum
It-messen er en enestående mulighed for at møde branchens bedste leverandører. Det er også en markedsplads, hvor du kan danne dig et overblik og finde ud af, hvilke løsninger der kunne være relevante for din virksomhed. Og leverandørerne er klar til at give dig konkrete informationer og priser på deres it-løsninger, så du hurtigt kan komme i gang, hvis du finder det rette match.

Fire spor
It-værktøjerne dækker alle byggevirksomhedernes traditionelle arbejdsopgaver fra tilbudsgivning, planlægning, udførsel, aflevering, kvalitetssikring og administration. For overskuelighedens skyld er udstillerne delt ind i fire spor: 

 • Administration
  Her kan du møde udstillere og værktøjer, der dækker over funktioner inden for økonomisk sagsstyring, stadeopgørelse, acontofakturering, bilagshåndtering, lagerstyring og løn. Værktøjerne i denne kategori kan hjælpe med at støbe et solidt fundament for resten af processen. Du kan desuden købe værktøjer, der foruden de klassiske finansielle funktioner indeholder stærke sagsstyringsværktøjer.
  Se udstillere
 • Produktion
  Her kan du få overblik over værktøjer til produktionsstyring i forhold til planlægning, arbejdsseddel, tidsregistrering, materialeregistrering og registrering af materiel. It-værktøjerne i denne kategori kan bl.a. hjælpe dig med en bedre planlægning, og med de rette værktøjer kan du udføre tids- og materialeregistreringen allerede på byggepladsen eller i servicevognen.
  Se udstillere
 • Dokumentation
  Udstillerne i denne kategori har værktøjer til byggesagsstyring i forhold til kalkulation, håndtering af tegninger og dokumenter, aftalesedler og kvalitetssikring. En stor fordel med it-understøttet dokumenthåndtering er hele kvalitetssikringsprocessen, hvor fx fotodokumentation kan tages i brug for at lette skrivearbejdet.
  Se udstillere
 • Kommunikation
  I denne kategori kan du få overblik over it-værktøjer til håndtering af bl.a. hjemmesider, e-mail og kontaktpersoner (CRM). 
  Se udstillere

Her kan du se en oversigt over alle udstillerne

Se oversigt over messeindlæg

Se programmet for Taastrup

Se programmet for Aarhus

Klik her, hvis du er interesseret i at udstille på messen

Har din virksomhed godt styr på it-værktøjerne?

Mester Tidende søger digitale frontløbere, som med it-værktøjer har fået et forspring i forhold til andre. Digitalisering er hverdag i de fleste håndværksvirksomheder, og vi ser, at flere og flere virksomheder tager de digitale muligheder til sig. Men der skal endnu mere fart på udviklingen, og især blandt de små og mellemstore håndværksvirksomheder.

Hvis din virksomhed har godt styr på it-værktøjerne, kan den måske blive den næste til at blive hædret i Mester Tidende som Danmarks mest it-modne håndværksvirksomhed.

Deltag i konkurrencen om at blive Danmarks mest it-modne håndværksvirksomhed.

Se mere på www.itbyg.dk

En tidligere deltager fortæller:

"Du skal tage med for at holde dig skarp på, hvad der sker på markedet. Det er en stor fordel, at alle udstillerne er samlet ét sted, hvor du relativt hurtigt kan få en fornemmelse for, hvad der rør sig.

Det får man ikke i en nyhedsmail, og man kan ikke bare google sig frem til de mange muligheder - man er nødt til at være til stede for at få det fulde overblik."

Michael Lund, Tømrermester og partner i Lund & Staun

Tilmelding til it-messen

It-messen afholdes den 5. februar i Taastrup og den 6. februar i Aarhus.

Medlemmer af Dansk Byggeri deltager gratis. Andre er velkomne mod et deltagergebyr på 400 kr. ekskl. moms.

Tilmeld dig messen i Taastrup

Tilmeld dig messen i Aarhus