Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

EG

EG BYG & INSTALLATION
Se, hvordan Danmarks mest it-moderne håndværkere benytter EG One til at drive en effektiv virksomhed. Direkte fra mobilen – på byggepladsen eller kontoret.

EG One er en ny brancheløsning, der hjælper dig med at holde styr på økonomien og de enkelte projekter. Vi har sat nye standarder for digital dokumenthåndtering, kvalitetssikring, tids- og materialeregistrering.

Kom forbi til en uforpligtende snak, og få EG One gratis i 30 dage.


EG LØNSERVICE
Ligesom du vælger faglig rådgivning til valg af byggematerialer og konstruktion, er det en god forretning at samarbejde med et lønbureau, der altid er opdateret med de nyeste lov- og overenskomstændringer.

EG Lønservice er et professionelt lønbureau, der kender satserne i din branche. Det betaler sig, at lønnen er rigtig hver gang. Undgå dyre efterregninger, og få tilfredse medarbejdere.

Kom forbi til en uforpligtende snak. På IT-messen opretter vi din virksomhed gratis. Spar op til 4.000 kr.

 

Indlæg ved EG

Digital håndværker – sådan
Højere kvalitet og bedre indtjening. Den digitale håndværker har bedre styr på arbejdsprocesserne. Hør om, hvordan den moderne håndværker bedst driver sin virksomhed digitalt. Direkte fra mobilen – på byggepladsen eller kontoret.

EG Byg & Installation har sat nye standarder for digital dokumenthåndtering, kvalitetssikring, tids- og materialeregistrering, og vi byder velkommen på scenen, hvor du kan høre om erfaringerne fra andre håndværkere i branchen, der er lykkedes med at skabe sammenhæng i forretningen og understøtte hele værdikæden med et integreret it-system.

EG One er en helt ny brancheløsning, der understøtter alle byggeriets arbejdsgange og hjælper dig med at holde styr på forretningens økonomi og de enkelte projekter.

Mød op, vær med i dialogen, og få svar på dine egne spørgsmål.

Se indlægget i Taastrup:
kl. 09:00-09:30 på scene 1
kl. 13:30-14:00 på scene 2

Se indlægget i Aarhus:
kl. 11:15-11:45 på scene 1
kl. 14:15-14.45 på scene 1
 

Tilmelding til IT-messen

IT-messen afholdes den 6. februar i Taastrup og den 7. februar i Aarhus.

Medlemmer af Dansk Byggeri deltager gratis. Andre er velkomne mod et deltagergebyr på 400 kr. ekskl. moms.

Tilmeld dig messen i Taastrup

Tilmeld dig messen i Aarhus