Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

iKontrol

iKontrol er din brugervenlige KS- og mangelløsning. Opnå store besparelser med vores digitale værktøj.

Systemet er den perfekte løsning til dig, der ønsker at effektivisere og optimere din arbejdsgang ifm. kvalitetssikring, fotodokumentation, mangelgennemgange, tilsyn og mønsterrundering.

Vi er Danmarks mest fleksible og brugervenlige system, der kan tilpasses lige præcis dine behov. Vores løsning er udviklet i samarbejde med fagfolk inden for bygge- og anlægsbranchen, der bruger systemet i deres daglige arbejde.

iKontrol anvendes af mange forskellige aktører såsom enkeltmands håndværksvirksomheder, rådgivende ingeniører, total- og hovedentreprenører samt bygherrer.

Kom forbi vores stand og hør om, hvordan du med iKontrol kan:

  • Foretage væsentlig flere registreringer pr. time
  • Halvere tiden på din journalisering og afrapportering
  • Sikre, at din dokumentation forbliver samlet og er gemt på den konkrete sag

Kontaktpersoner på standen
Torben Kovaltsenko Jørgensen
Maisam Karami

Indlæg fra iKontrol ApS

iKontrol er Danmarks bedste og mest fleksible system på markedet til kvalitetssikring, fotodokumentation, mangelgennemgange, tilsyn og mønsterrundering.

Systemet kan opsættes til at understøtte lige præcis dine behov og processer. Systemet er kendt for sin brugervenlighed, da det er overskueligt og enkelt at gå til. Vi er bevidste om, at vores målgruppe ikke nødvendigvis er it-folk.

Med iKontrol slipper du for at slæbe papirer og mapper rundt på byggepladsen, da du har dine oplysninger og dokumentation tilgængelige lige ved hånden. Systemet virker alle steder, uanset hvor du befinder dig – også på steder uden internetforbindelse.

iKontrol har en integreret rapportgenerator, der muliggør, at du med bare ét klik kan generere dine rapporter og trække dit pdf-dokument. Herudover giver systemet dig altid det optimale overblik over dine kontrolplaner, mangler, tilsyn mm.

Kom og hør vores indlæg på messen eller få en snak med os om, hvad iKontrol kan gøre for netop din virksomhed. Vi ser frem til at møde dig og vise dig alle fordelene ved systemet.

Indlægget holdes af:
Torben Kovaltsenko Jørgensen

Se indlægget i Taastrup:
kl. 11:15-11:45 på scene 2
kl. 14:15-14:45 på scene 2

Se indlægget i Aarhus:
kl. 09:00-09:30 på scene 2
kl. 12:45-13:15 på scene 2

Tilmelding til IT-messen

IT-messen afholdes den 6. februar i Taastrup og den 7. februar i Aarhus.

Medlemmer af Dansk Byggeri deltager gratis. Andre er velkomne mod et deltagergebyr på 400 kr. ekskl. moms.

Tilmeld dig messen i Taastrup

Tilmeld dig messen i Aarhus