Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Byggeriets Lederuddannelse

God ledelse forplanter sig i hele virksomheden - investér i dine medarbejdere og mærk forskellen både i effektiviteten og på bundlinjen.

Dansk Byggeri, IBA og KEA tilbyder branchens ledende medarbejdere et uddannelsesløft, så virksomhederne sammen kan skabe vækst, indtjening og udvikling i et marked, der er under konstant forandring.

Byggeriets Lederuddannelse er en praksisnær lederuddannelse, hvor alle undervisere har erfaring fra byggebranchen, og hvor undervisningen bygger på cases, der matcher netop de udfordringer, som deltagerne møder i hverdagen.

Uddannelsen består af fire moduler, som strækker sig over to år. Hvert modul har ni undervisnings- og eksamensdage, der alle er tilrettelagt, så deltageren kan passe sit daglige arbejde imens.

For hvert bestået modul får deltagerne et anerkendt eksamensbevis og 10 ECTS-point, som giver mulighed for yderligere opkvalificering inden for de videregående uddannelser.

Læs mere om de enkelte moduler her

 
Pris, støtte og tilskud
Byggeriets Lederuddannelse koster  45.000 kr. ekskl. moms, hvilket inkluderer materialer, eksaminer, internat og forplejning, men der er rig mulighed for at søge støtte og tilskud:

SVU-godtgørelse – Hvis deltageren er berettiget til Statens Voksenuddannelsesstøtte kan virksomheden søge om et tillæg hos SVU på medarbejderens vegne på ca. 18.000 kr., hvis deltageren får fri/orlov til uddannelsen. Læs mere om betingelserne for opnåelse af SVU på www.svu.dk.

Tilskud fra Bygge- og Anlægsbranchens Udviklingsfond – Medarbejdere, dog ikke ejere, der er omfattet af 3F's overenskomster med Dansk Byggeri, har mulighed for at søge tilskud til uddannelsen gennem fonden, såfremt arbejdsgiveren har indbetalt til fonden på deltagerens cpr. nr. Her kan arbejdsgiveren søge et tilskud på op til 55 kr. pr time, hvis der under uddannelsesforløbet udbetales en løn til medarbejderen på minimum 141,- kr. i timen.

Uddannelsesstart
Byggeriets Lederuddannelse 2018 startede i oktober. Siden opdateres, når datoer for 2019 kendes.

Tilmelding
Byggeriets Lederuddannelse arrangeres i et samarbejde mellem IBA, KEA og Dansk Byggeri og uddannelsen kan derfor både tages i Ballerup og i Kolding.

Københavns Erhvervsakademi - KEA
Klik her - hvis du vil læse mere om Byggeriets Lederuddannelse i Ballerup
Har du spørgsmål? Så kontakt studiekoordinator Christina Rasmussen på vchr@kea.dk eller tlf. 46 46 05 18

IBA Erhvervsakademi Kolding
Klik her - hvis du vil læse mere om Byggeriets Lederuddannelse i Kolding
Har du spørgsmål? Så kontakt IBA på tlf. 72 11 82 90.

Hvis du vil høre mere om uddannelsen kan du kontakte Kursus & Udvikling i Dansk Byggeri på 7216 0007 eller sende en e-mail til bne@danskbyggeri.dk

      .

Bliv en bedre leder

  • Bliv bedre til at motivere, styre og lede dine medarbejdere
  • Bliv bevidst om, hvad der gør dig til en god leder, og hvor du kan forbedre dig
  • Bliv en del af et netværk med ligesindede kolleger fra branchen
  • Lær at skabe grundlag for de bedste beslutninger på problemstillinger undervejs i en entreprise