Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

BLU Netværk

BLU-netværket er for ledere og virksomhedsejere, der har gennemført Byggeriets Lederuddannelse, og som ønsker at netværke og sparre med andre med samme baggrund.

Formål
Et af formålene med netværket er at videreføre en virksomhedsmæssig og personlig udvikling i forlængelse af Byggeriets Lederuddannelse. Et andet vigtigt formål er at fastholde et netværk, hvor man kan give og modtage sparring på forskellige udfordringer i hverdagen.

Målgruppe
Ledere og virksomhedsejere, der har gennemført Byggeriets Lederuddannelse. Har du ikke gennemført uddannelsen, men mener, du matcher netværket, er du også velkommen.

Mødefrekvens og -form
Netværket mødes fire gange om året. To af møderne afholdes som et døgnmøde, hvor der er mulighed for at tage lidt større emner op. De øvrige møder foregår fra kl. 13-19 og afsluttes med en let middag. Alle møder afholdes på et konferencehotel.

Temaet på møderne varierer og aftales i netværket. Vi diskuterer nye trends og taler om udviklingen inden for virksomhedsledelse. Vi har indimellem indlæg fra inspirerende virksomhedsledere og iværksættere, der fortæller, hvordan de har skabt succes i deres forretning.

Vi har arbejdet med en lang række emner, fx:

  • Digitalt byggeri ”på farten”
  • Kunde og omkostningsfokuseret værdiskabelse
  • Personlig effektivitet med Discover-test
  • Brug af sociale medier
  • Mindfulness – bliv en bedre leder med nærvær og overskud
  • Kompetenceafklaring og udvikling af medarbejdere.

Pris
Prisen for et års deltagelse i netværket er 6.950 ex moms. Beløbet dækker facilitering og planlægning af møderne, diverse administrative opgaver samt konsulentens kørsel. Beløbet dækker ikke aflønning af eksterne indlægsholdere samt ophold og forplejning i forbindelse med møderne.

Ønsker du at deltage på et prøvemøde, inden du beslutter dig for evt. medlemskab, koster dette 500 ex moms (såfremt det ikke er et døgnmøde) til dækning af ophold og forplejning.

Mere information
Er du interesseret i at finde ud af, om netværket er noget for dig? Så kontakt chefkonsulent Lone Borup (se kontaktinfo i faktaboksen til højre).

 

Kontakt

Lone Borup
Chefkonsulentlbo@danskbyggeri.dk72160298 / 20251665Kursus & Udvikling