Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Netværk for Kvalitetsledelse

Netværket er for kvalitetsansvarlige ledere i store og mellemstore virksomheder, der ønsker at udveksle erfaringer, udfordringer og viden om kvalitetsledelse.

I netværket Kvalitetsledelse kan du blive opdateret på nye trends, metoder og processer relateret til kvalitetsledelse, og du kan sparre med andre i lignende stillinger. 

Netværket har eksisteret siden april 2013 og består i dag af en gruppe ledere, der til daglig beskæftiger sig med forskellige former for kvalitetsledelse.

Formål
Netværkets formål er at skabe et forum til debat omkring eksempelvis:

  • Hvad er vores hovedopgaver i forbindelse med kvalitetsopgaven?
  • Hvilke udfordringer møder vi i det daglige kvalitetsarbejde?
  • Hvilke mangesidede roller bliver vi pålagt i forbindelse med kvalitetsarbejdet?
  • Nye trends, regler, metoder og processer.

Målgruppe
Kvalitetsansvarlige ledere fra store og mellemstore virksomheder.

Mødefrekvens og -form
Dansk Byggeri planlægger og faciliterer møderne, og netværkets medlemmer skiftes til at være vært. Netværket mødes fire gange om året fra kl. 10-14. På møderne diskuteres på forhånd aftalte emner, og der vil af og til være eksterne indlæg.

Pris
Prisen for et års medlemskab er 6.250,- ex moms. Beløbet dækker facilitering og planlægning af møderne, diverse administrative opgaver samt konsulentens kørsel. Beløbet er eksklusiv forplejning (netværkets virksomheder er vært på skift) samt aflønning af eksterne indlægsholdere.

Mere information
Er du interesseret i at finde ud af, om netværket er noget for dig? Så kontakt chefkonsulent Lone Borup (se kontaktinfo i boksen til højre). Du har også mulighed for at deltage på et prøvemøde, inden du beslutter dig. Det koster dig ikke noget.

En deltager fortæller ...

"Netværket om Kvalitetsledelse har gennem de sidste tre år været en stabil støtte i mit arbejde som Kvalitetssikringsansvarlig.

Ud over at holde mig opdateret på forskellige regler og ny viden inden for området, kan jeg også få vendt mine daglige problemstillinger med andre i samme stilling fra andre virksomheder og høre, hvordan de har grebet lignende situationer an.

At være med i netværket giver mig til stadighed også en større forståelse for vigtigheden af mit arbejde og giver mig redskaber til at formidle mine budskaber bedre. Når jeg har været afsted til et netværksmøde, kommer jeg hjem med 10 menneskers erfaring, og det giver mig fornyet energi og motivation".

Claire Isabelle Blanchet-Pedersen
Ason A/S 

Kontakt

Lone Borup
Chefkonsulentlbo@danskbyggeri.dk72160298 / 20251665Kursus & Udvikling