Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Netværk for ledelse og virksomhedsudvikling

Netværket er for ledere i bygge- og anlægsbranchen, der ønsker et forum for ny viden, sparring og erfaringsudveksling.

Et professionelt netværk gavner ikke bare dig – det gavner også din virksomhed og gør dig til en bedre og mere professionel leder. I netværket ledelse og virksomhedsudvikling kan du møde ligesindede fra branchen, der har udfordringer, der minder om dem, du sidder med til daglig.

Netværket har eksisteret siden oktober 2015 og består i dag af en gruppe ledere, der mødes fire gange om året. På møderne diskuteres aktuelle emner og problemstillinger, og der er af og til eksterne indlæg.

Formål
Formålet med netværket er at skabe et forum, hvor netværkets medlemmer kan mødes til sparring og erfaringsudveksling og blive inspireret til at udvikle forretningen til fremtiden. Formålet er desuden at gøre den enkelte til en bedre leder, som er i stand til at træffe komplekse beslutninger.

Målgruppe
Netværket er for ejerledere og mellemledere i virksomheder med ca. 50-150 ansatte i bygge- og anlægsbranchen.

Mødefrekvens og -form
Dansk Byggeri planlægger og faciliterer møderne, og netværkets medlemmer skiftes til at være vært. Gruppen mødes fire gange om året fra kl. 10-14. På møderne diskuteres på forhånd aftalte emner, og der vil af og til være eksterne indlæg.

Pris
Prisen for et års medlemskab er 6.250,- ex moms. Beløbet dækker facilitering og planlægning af møderne, diverse administrative opgaver samt konsulentens kørsel. Beløbet er eksklusiv forplejning (netværkets virksomheder er vært på skift) samt aflønning af eksterne indlægsholdere.

Mere information
Er du interesseret i at finde ud af, om netværket er noget for dig? Så kontakt chefkonsulent Lone Borup (se kontaktinfo i boksen til højre). Du kan også deltage på et prøvemøde, inden du beslutter dig. Det koster dig ikke noget.

Kontakt

Lone Borup
Chefkonsulentlbo@danskbyggeri.dk72160298 / 20251665Kursus & Udvikling