Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Webinarer

Dansk Byggeri afholder med jævne mellemrum online webinarer om aktuelle emner. Her på siden kan du gense webinarerne. Vær opmærksom på, at webinarerne kun er for medlemmer og kræver login.

  • Venteliste
  • Få pladser
  • Ledige pladser

Webinar om databeskyttelse

Gratis webinar til ledere og medarbejdere om behandling af persondata.

  • 24/5 2018 kl. 15.00-16.00

    Tilmeldingsfrist er overskredet. Kontakt Kursus og Udvikling, telefon: 72 16 00 07, hvis du ønsker at deltage

Gratis webinar til ledere og medarbejdere om behandling af persondata.

Er dine ledere og medarbejdere opmærksomme på de nye regler om behandling af persondata?

Når de nye regler om behandling af persondata træder i kraft den 25. maj 2018, er det vigtigt, at alle medarbejdere, som behandler persondata, kender reglerne. En vigtig del af medlemsvirksomhedernes opgave er at træne og undervise medarbejderne i behandling af persondata.

Det hjælper Dansk Byggeri med ved webinar den 24. maj 2018, kl. 15.00 - 16.00. På webinaret vil Anja Bülow Jensen informere ledere og medarbejdere om de væsentligste regler om behandling af persondata.

Webinaret vil være målrettet ledere og medarbejdere, som i dagligdagen behandler persondata, men alle er selvfølgelig velkomne til at deltage.

Tid og sted

Webinaret er for Dansk Byggeris medlemmer og afholdes som nævnt torsdag den 24. maj 2018 kl. 15.00 - 16.00.

Deltagelse sker hjemmefra via egen PC eller iPad, hvor underviseren kan ses live. Underviseren kan ikke se deltagerne, og deltagerne kan ikke se hinanden. Der vil være mulighed for at skrive spørgsmål til underviseren undervejs.

Tilmelding

Det er vigtigt, du indtaster din mailadresse ved tilmelding, da du vil få tilsendt et link, som du skal bruge til at deltage i webinaret. Linket vil blive tilsendt et par dage inden webinaret. Oplever du problemer med din tilmelding, kan du henvende dig til kursus@danskbyggeri.dk eller ringe 72 16 00 07.

Det tekniske

Vi anbefaler, at du benytter de nyeste browser-versioner af enten Safari, Chrome eller Internet Explorer, samt at Adobe flash er opdateret på din computer. Vi anbefaler desuden, at du tester i god tid inden webinaret for at være sikker på at være klar.


Du kan teste dit system allerede nu ved at klikke her


Har du behov for teknisk support, kan du kontakte Rasmus Dilling Møller fra IDA på rdm@ida.dk


God fornøjelse med webinaret!Se eller gense tidligere webinarer