Den nye AB92 (AB 18) er sendt i høring

Læs høringsmateriale og tilmeld dig gratis høringskonference den 21. februar 2018. Du kan også tilmelde dig vores orienteringsmøder, kurser eller webinar den 27. februar 2018.

Dansk Byggeris bestyrelse har sammen med de øvrige forhandlingsparter i AB-udvalget godkendt udkast til et nyt AB-kompleks (AB18 og ABR18). Udkastet er sendt i samlet høring med frist for afgivelse af høringssvar den 12. marts 2018.

Læs høringsmaterialet her
Forhandlingsresultat
Det foreløbige udkast er et forhandlet resultat blandt byggeriets organisationer. Ændringer til høringsudkastet vil kun overvejes i AB-udvalget, hvis AB-udvalgets medlemmer ikke allerede har overvejet og forhandlet en løsning.

Officiel høringskonference
Som et led i høringen afholdes en officiel høringskonference den 21. februar 2018, kl. 10.00 – 17.00. Konferencen er arrangeret af AB-udvalget i samarbejde med Det Danske Selskab for Byggeret. Deltagelse er gratis, men forudsætter tilmelding. 

Tilmeld dig

Du kan streame konferencen på dagen og i resten af høringsperioden på www.tbst.dk/AB.

Dansk Byggeris orienteringsmøder
Hvis du ønsker at høre mere om de foreløbige udkast, kan du som medlem af Dansk Byggeri tilmelde dig et af de seks orienteringsmøder ”Forspring på AB 18”, der holdes over hele landet. På møderne vil du på en eftermiddag få præsenteret de væsentligste ændringer – og de forventede virkninger af disse ændringer.

Læs mere om Forspring på AB 18
Dansk Byggeris webinar
Hvis du har mindre end en eftermiddag til et indblik i høringsudkastet, kan du som medlem af Dansk Byggeri deltage i et gratis webinar. Webinaret varer en time og foregår den 27. februar, kl. 15-16.00.

Læs mere og tilmeld dig webinaret
Vil du vente?
Hvis du i stedet ønsker at vente med at sætte dig ind i de nye aftaledokumenter, til de er endeligt vedtaget, kan du tilmelde dig regionale modulkurser, et juridisk nørdet dagskursus eller opdaterede to-dages-kurser. 

Læs mere og tilmeld dig regionale modulkurserLæs mere og tilmeld dig heldagskursus for medarbejdere med juridisk indsigt Læs mere og tilmeld dig opdaterede to-dages-kurser (det tidligere ”ER1”)
Spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dansk Byggeris juridiske afdeling på tlf. 72 16 00 00.

Loading...