Find den rigtige overenskomst

På Min side finder du overenskomster, der er relevante for netop din virksomhed. Hent overenskomsterne på Min side og få også dokumenter til ansættelse, afskedigelse og priskuranter.

Se film om, hvordan du bruger overenskomstsiden

Log in på Min side


Når du logger på Min side, klikker du på ”Overenskomster og ansættelseskontrakter” i topmenuen. Så får du vist de overenskomster, der knytter sig til din sektion eller dine sektioner. På siden finder du også ansættelsesbeviser, opsigelsesblanketter, ugesedler, priskuranter mv. De er også koblet til sektionsvalg.

Vælg sektioner
Trykker du på knappen "Vælg sektioner" kan du selv til- og fravælge andre sektioner og få vist deres overenskomster.

Bestil og download
Hvis du klikker på link til overenskomst, kommer du til Servicebutikken, hvor du kan bestille og downloade overenskomsten. Du kan også downloade overenskomsten direkte til din computer uden først at gå til Servicebutikken. Det gør du ved at klikke på ”Download” i højre side.

Marker favorit
Du kan markere dine favoritter i venstre side ud for hver overenskomst. Det gør du ved at klikke på den lille cirkel, så den bliver udfyldt. Herefter kan du klikke på overskriften ”Favorit”, så din markerede overenskomst vises øverst til næste gang, du skal bruge den.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Loading...