Adserballe & Knudsen A/S og NCC Danmark er nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2019

De to medlemmer af Dansk Byggeri er med i opløbet om Arbejdsmiljøprisen 2019, da begge virksomheder tager kampen op mod stress og ulykker. Læs om deres spændende initiativer og se listen med alle de nominerede virksomheder.

Adserballe & Knudsen A/S er nomineret i kategorien Psykisk arbejdsmiljø, og NCC Danmark A/S i kategorien Muskel- og skeletbesvær.

Adserballe & Knudsen A/S har mindsket medarbejdernes stress
Hos Adserballe & Knudsen A/S har man mindsket stressbelastningen hos den enkelte medarbejder ved at tale mere om trivsel på byggepladsen og udarbejde en ny håndbog. Ét af tiltagene i håndbogen er at indføre en tidsramme for, hvornår man sender mails til hinanden for at sikre et balanceret arbejdsliv. Tiltagene har givet pote, og virksomhedens resultater har nu ført til, at Adserballe & Knudsen A/S er nomineret i kategorien Psykisk arbejdsmiljø.

NCC Danmark A/S har fået færre arbejdsulykker
Hos NCC Danmark A/S fik en medarbejder en god idé til en ny digital løsning, som skulle gribe arbejdsmiljøproblemer an på en ny måde. Det er en interaktiv storskærm, som bruges, når de forskellige faggrupper er samlet på byggepladsen til ugentlige planlægningsmøder. Skærmen har styrket samarbejdet mellem forskellige faggrupper og dermed sikkerhedskulturen på arbejdspladsen.
Resultaterne hos NCC taler for sig selv. Halvandet år efter det nye tiltag var der ikke sket nogen arbejdsulykker.

Prisoverrækkelse
Arbejdsmiljøprisen 2019 uddeles den 8. april 2019 i DGI Byen, Tietgensgade 65 i København.

Læs mere
Læs mere om Arbejdsmiljøprisen 2019 og se alle de nominerede virksomheder på www.arbejdsmiljøprisen.dk. Her kan du også kan tilmelde dig temadagen om unge og nyansattes arbejdsmiljø og deltage ved uddelingen.

Om arbejdsmiljøprisen
Arbejdsmiljøprisen uddeles hvert år til fire virksomheder, som har gjort noget særligt for at fremme arbejdsmiljøet inden for forskellige områder. I år bliver der fokuseret på arbejdsulykker, det psykiske arbejdsmiljø, muskel- og skeletbesvær og på unge og nyansattes arbejdsmiljø.

Loading...