Husk håndværkerfradrag for 2018

Husk dine kunder på, at fakturaen for udført håndværkerarbejde for 2018 skal være betalt senest 28. februar 2019, og at det skal indberettes i TastSelv senest 1. maj 2019. Hent vores foldere om håndværkerfradrag for helårs- og feriebolig. Se SKATs hjemmeside med de ydelser, der giver fradrag.

Dine kunder kan få håndværkerfradrag (servicefradrag) for udvalgte serviceydelser og håndværksydelser, som er udført i hjemmet eller fritidsboligen. Som noget nyt kan man få fradrag for installation af tyverialarmer.

Betaling og indberetning
Fakturaen for udført håndværkerarbejde for 2018 skal være betalt senest 28. februar 2019 for at få fradraget, som skal indberettes i TastSelv senest 1. maj 2019.

Har dine kunder spørgsmål til håndværkerfradraget?

Dansk Byggeri har lavet to foldere, der giver både dig og dine kunder svar på en lang række spørgsmål vedrørende håndværkerfradraget, blandt andet hvilke ydelser, der er dækket, fradragsbeløb, betingelser mm.

Download folderne, og giv dem til dine kunder fx i forbindelse med tilbudsgivning.

Hent vores foldere om håndværkerfradrag for helårs- og feriebolig.

Se SKATs hjemmeside med en oversigt over de ydelser, der giver fradrag.

Fradrag på op til 18.300 kr. i 2019
I 2019 er det årlige fradrag pr. person 12.200 kr. til energiforbedringer og 6.100 kr. til serviceydelser som fx rengøring. Der er kun fradrag for arbejdsløn, ikke for materialeforbrug. For at kunne udnytte håndværkerfradraget skal der betales elektronisk, fx med dankort, MobilePay eller netbank.

Loading...