Hotelbyggeri i en trætop

I dit medlemsblad kan du denne gang læse om et helt særligt hotelbyggeri otte meter oppe i trætoppene, om Boss Ladies praktik, om dine og de ansattes sundhedsmæssige og økonomiske gevinster og om Bent på snart 80 år, der er ”still going strong”. Download bladet her.

På Als Odde ved Mariager Fjord er virksomheden Bjarne Brath A/S ved at bygge en hytte oppe i et træ. Den skal sammen med fem andre lignende hytter ende med at blive til et såkaldt trætophotel. En ikke helt problemfri opgave, men medarbejderne klør på med krum hals.

Boss Ladies praktik giver blod på tanden
To piger fra Næstved har for et par dage skiftet folkeskolen ud med et praktikophold hos virksomheden Børge Jakobsen & Søn A/S. De har blandt andet prøvet kræfter med helt selv at lægge et gulv og afmontere vinduer.

Seks gode grunde til at gøre arbejdstiden røgfri
Røgfri arbejdstid kan give både sundhedsmæssige og økonomiske gevinster ikke kun for de ansatte, men også for virksomheden. Du får af Røgfri Fremtid under Kræftens Bekæmpelse her seks gode grunde til at gøre din virksomhed røgfri.

65-årsjubilar med mod på mere
Bent Henriksen på snart 80 år er ansat i murerfirmaet E. Henriksen & Søn, og her deler han gerne ud af sin årelange erfaring til de andre medarbejdere. Han har netop fejret 65 års jubilæum, og han er ”still going strong”.

Brud med tabu har givet bedre sammenhold
En opkvalificering af medarbejdernes læse- og skrivefærdigheder har hos virksomheden Svend Erik Lind A/S i Horsens været positivt på flere planer, både for virksomheden og de ansatte.

I bladet får du også en reportage fra Dansk Byggeris årsdag den 15. maj 2019 og en reportage fra DM i Skills i april.


Læs bladet med bladrefunktion

 

Læs bladet som PDF

 

Loading...
Scroll til top af siden