Mød Dansk Byggeri på Folkemødet

Verdensmålene er i top hos Dansk Byggeri på Folkemødet. Hør om bæredygtige bygninger, kyst- og klimasikring og indeklima i folkeskolerne, ligestilling og bedre erhvervsuddannelser, når Dansk Byggeri debatterer på Folkemøde 2019. Se Dansk Byggeris program.

Emnerne trængsel på vejene, tog til tiden, ligestilling, erhvervsuddannelser, praktikpladser og bygge- og anlægsvirksomhedernes sociale ansvar bliver sat til debat ved Dansk Byggeris arrangementer, der finder sted fra torsdag den 13. juni 2019 omkring middag til lørdag den 15. juni 2019 om eftermiddagen.

Download Dansk Byggeris program for Folkemødet.

Den grønne omstilling
Efter i en hel måned at have hørt politikere kæmpe om, hvem der er mest grøn og bæredygtig, har Dansk Byggeri inviteret dem, som skal sørge for, at den grønne omstilling bliver gennemført. Blandt andet kan man møde og debattere med en række virksomhedsledere og repræsentanter fra de organisationer, der arbejder med bæredygtighed til daglig. 

- Bygge- og anlægsbranchen er med i kampen om at føre FN’s verdensmål og bæredygtige løsninger ud i livet. Derfor er det naturligt, at flere af vores debatter på Folkemødet er centreret om, hvorfor det er fornuftigt at vælge bæredygtige byggematerialer, spare på energien og tænke på indeklimaet, når man bygger nyt og renoverer, siger underdirektør Inger Petersen Thalund, Dansk Byggeri.

”Cheføkonomerne har ordet”
En anden aktuel debat er den traditionsrige ”Cheføkonomerne har ordet”, hvor Dansk Byggeris cheføkonom Bo Sandberg har sat fire af landets mest citerede cheføkonomer stævne med TV 2 News' Ole Krohn som ordstyrer. Er der brug for økonomiske reformer? Og skal vi have velfærd eller skattelettelser? Og mon ikke de aktuelle politiske regeringsforhandlinger også bliver berørt.

Hvor finder man Dansk Byggeri?
De fleste arrangementer foregår i gårdhaven på Maison du Nord, Storegade 4 lige ved Kirkepladsen. Men Dansk Byggeri er som noget nyt også med i Verdensmålenes telt ved en stor konkurrence fredag aften, hvor politikere skal kæmpe mod blandt andet håndværkere og arkitekter og bygge Folkemødets mest bæredygtige byggeri.

Download Dansk Byggeris program for Folkemødet

 

Loading...
Scroll til top af siden