Bæredygtig facadeløsning vinder finale i vækst

Nordjyske Komproment Danish Building Design er netop kåret som virksomheden med det største vækstpotentiale indenfor Scale-Up Denmarks center for Energieffektive Teknologier. Det skete ved Next Step Challenge-finalen, hvor mindre og mellemstore virksomheder vurderes på idé, team og potentiale.

Det var et dommerpanel med fem markante profiler fra dansk erhvervsliv, der valgte vinderen blandt finalisterne i centeret for Energieffektive Teknologier, og her var man ikke i tvivl om, hvem der nu er landets mest lovende højtvækstvirksomhed i dén branche.

Facadeløsninger baseret på bæredygtighed
Komproment Danish Building Design er med sine 20 ansatte "first mover" inden for facadeløsninger blandt andet baseret på bæredygtighed og vedvarende energi. Virksomheden leverer innovative tag- og facadeløsninger, der ventilerer bygningen og samtidig består af bæredygtige naturmaterialer og flere har fx indbyggede solceller. Facadeløsningerne fra Komproment kan genanvendes adskilt, hvilket møder tendensen til en mere cirkulær økonomi i byggebranchen i både indland og udland.

Videre til national finale
Virksomheden går nu videre til Scale-Up Denmark’s nationale finale, hvor Danmarks mest skalerbare virksomhed på tværs af brancher kåres den 4. juni 2020.

Fakta om programmet
Next Step Challenge er en del af det nationale vækstinitiativ Scale-Up Denmark, et initiativ fra de fem danske regioner samt Erhvervsstyrelsen. Scale-Up Denmark består af 12 elitetræningscentre fordelt på 12 brancher. Next Step Challenge driver tre af disse centre. 


Loading...
Scroll til top af siden