Bedre november end sidste år

Med 79 var der som altid mange konkurser i november måned i bygge- og anlægsbranchen. Det var dog stadig 24 procent lavere end sidste år. I årets første 11 måneder har der været 687 konkurser i branchen

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der med november måneds 79 konkurser sammenlagt har været 687 konkurser i bygge- og anlægsbranchen i årets første 11 måneder. Til sammenligning havde der på dette tidspunkt været 811 konkurser sidste år.

 

- Tallene fra Danmarks Statistik viser, at der som altid har været forholdsvis mange konkurser i november måned. Hvad der er mere positivt er, at tendensen fra de seneste tre måneder med en stigning i konkurserne i forhold til sidste år er vendt. I november lå konkursniveauet 24 procent lavere, siger Andreas Fernstrøm, analysechef i Dansk Byggeri, og fortsætter.

 

- Med mindre verden bryder sammen i december måned (og det gør den ikke), så runder vi 700 konkurser i 2017 og ender på et fornuftigt fald i forhold til 2016, hvor der var næsten 900 konkurser. Faldet afspejler, at aktiviteten i bygge- og anlægsbranchen stiger i øjeblikket. Hvis man sammenligner med gode tider tidligere, så er der dog mange konkurser, og det vidner om, at der stadig er god konkurrence om opgaverne i branchen.

 

Kontakt

Analysechef i Dansk Byggeri Andreas Fernstrøm, telefon 21 26 66 34,  afe@danskbyggeri.dk

Kommunikationskonsulent i Dansk Byggeri Karin Skolnik, telefon 23 25 84 69

Loading...