Faldende konkurstal i bygge- og anlægsbranchen

Antallet af konkurser fortsætter positiv trend - bedre tider i bygge- og anlægsbranchen ser ifølge Dansk Byggeri ud til at smitte af på konkursniveauet

Print artiklen

De seneste tal fra Danmarks Statistik viser, at der var 52 konkurser i bygge- og anlægsbranchen i februar måned. I løbet af de seneste tre måneder har der været 171 konkurser mod 256 konkurser i samme periode ét år tidligere. Det svarer til et fald på en tredjedel.

 

- Selvom det stadig er for tidligt at konkludere, at der er sket et skift, så tyder de seneste konkurstal på, at pilen vender i den rigtige retning igen, og vi oplever færre konkurser. Vi har nemlig i de seneste tre måneder haft 33 procent færre konkurser end i samme periode for et år siden, udtaler Andreas Fernstrøm, analysechef i Dansk Byggeri.

 

- Det skal ikke forstås på den måde, at konkurserne er forsvundet fra en dag til en anden, da der stadig er mange. Men det tyder på, at de bedre tider i bygge- og anlægsbranchen er begyndt at smitte af på konkursniveauet, hvor flere overlever, udtaler Andreas Fernstrøm.

 

 

 

Kontaktinformation
Analysechef Andreas Fernstrøm, Dansk Byggeri, telefon 21 26 66 34
Pressechef Mogens Hjelm, Dansk Byggeri, telefon 40 29 92 32

Loading...