Nyt nummer af Byggeriet - nr. 4 2017/december

Mød murerlærlingen Paul David Broch, som er ansat af en murermesterforening, Monica Havaleska, som er den første kvinde, der kan kalde sig EUX-murer, og hør Nils Bjerres fortælling om, hvordan veteraner skaber værdi for virksomheder i det nye nummer af Byggeriet

Paul David Broch er ansat som murerlærling af Gentofte Murermesterforeningen og tager ud på skift hos foreningens medlemmer, når de har arbejde til ham. Det har krævet nytænkning i foreningen, for hvem skal betale forsikring, og hvem skal sørge for arbejdstøj, når lærlingen er hos de forskellige arbejdspladser på skift?

Danmarks første kvindelige EUX-murer
Byggeriet var med, da Monica Havaleska var til svendeprøve og fik sin studenterhue på. Nu kan hun kalde sig Danmarks første kvindelige EUX-murer. Efter 4,5 års uddannelse er hun klar til arbejdet som murer og håber at kunne inspirere andre kvinder. Læs om hendes rolle og opfattelse af at være kvinde i en mandeverden.

Veteranklub
Hør, hvordan Nils Bjerre fra Arkil a/s har været med til at stifte en klub for virksomhedens veteraner, så de har et socialt netværk på arbejdspladsen at trække på. Og samtidig skabe en ny fortælling om veteraner som ressource for virksomheder i branchen.

Det og meget mere finder du i det nye nummer af Byggeriet.

Læs Byggeriet som bladrefunktion

Læs Byggeriet som PDF

Loading...