Nyt nummer af Byggeriet - nr. 4 2018/december

I det nye nummer af Dansk Byggeris medlemsblad Byggeriet kommer du med bag om genopførelsen af Svinkløv Badehotel. Du får også svar på, hvorfor flere kvinder skal med ud på byggepladserne og du får indblik i, hvordan en dag dedikeret kun til virksomhedens lærlinge kan være en gevinst

Det historiske Svinkløv Badehotel er ved at blive genopført, efter en brand for lidt over to år siden hærgede den store træbygning, som brændte ned til grunden. Ugilt Savværk A/S har opført trækonstruktionen med respekt for Svinkløv Badehotels historie og for de gamle håndværkstraditioner. Det er grunden til, at der ikke er brugt et eneste søm i konstruktionen.

Kvinderne skal ind på byggepladserne
Projektet Boss Ladies vil have flere kvinder til at vælge en uddannelse inden for bygge- og anlægsbranchen. Derfor er omkring 40 kvindelige lærlinge og svende blevet uddannet til at tage rundt på landets skoler og fortælle om, hvorfor det er cool at være god til et håndværk.

En dag til lærlingen er en gevinst for virksomheden
Hvert år bruger tre fynske entreprenørvirksomheder en dag på at samle deres lærlinge. For virksomhederne oplever, at en dag med fokus på samarbejde, byggeteknik og hygge blandt lærlingene giver gevinst i sidste ende.

I dette nummer af bladet kan også læse om Dansk Byggeris generalforsamling i Midt- og Vestjylland, om hvordan du kan forbedre din virksomheds indtjening med it-værktøjer samt hvilke kurser Dansk Byggeri tilbyder i 2019.


Læs Byggeriet som bladrefunktion

Læs Byggeriet som PDF

 

Loading...
Scroll til top af siden