Nyt nummer af Byggeriet - nr. 1 2018/februar

I det nye nummer af Byggeriet får du et indblik i, hvordan genopførelsen af Sparresholm Gods nænsomt foregår, du kan møde byggeleder Jørgen fra projektet Byggeboxen, og så får du en guide til, hvordan du bruger Dansk Byggeris nye ’Min Side’

Byggeleder Ole Bødker Sørensen fra A/S Julius Nielsen & søn står for genopførelsen af Sparresholm Gods, der brændte i 2013. Han viser rundt og fortæller, hvordan det traditionelle tømrerhåndværk kommer til udtryk, når opgaven lyder på en historisk korrekt genopførsel af godset. Der bliver kræset om detaljerne, og det er en proces, der tager tid.

Flere unge skal vælge byggeriet
Dansk Byggeri står i spidsen for projektet Byggeboxen, som skal få flere unge til at vælge en uddannelse inden for bygge- og anlægsbranchen. I dette nummer af Byggeriet kan du møde Jørgen Jessen, som fortæller om, hvad han får ud af at deltage i projektet samt hvorfor det er vigtigt med flere hænder i branchen.

’Min Side’ hjælper dig
Dansk Byggeri er netop gået i luften med en ny hjemmeside, der giver dig et bedre overblik over overenskomster, kontaktpersoner, kurser og meget mere, der knytter sig til din region og sektion. Læs i Byggeriet, hvordan du bruger siden.

Du kan også læse om sort arbejde, om hvordan man tjener penge på at have lærlinge samt om Byg Garantis reklamekampagne. Det og meget mere i det nye nummer af Byggeriet.

Læs Byggeriet som bladrefunktion

Læs Byggeriet som PDF

Loading...
Scroll til top af siden