Racerkører sætter turbo på efteruddannelser i byggeriet

HK'ere, bygningskonstruktørere og andre, der er ansatte i byggeriet og som er medlem af HK eller Teknisk Landsforbund kan sætte fart på karrieren ved at tage to ugers efteruddannelse om året. Racerkøreren Jason Watt og skuespilleren Jens Arentzen skal få flere med på den vogn.

Dansk Byggeri og de to fagforeninger HK og Teknisk Landsforbund vil gerne have flere til at trykke på speederen, når det gælder efteruddannelse. Derfor sætter de med arrangementet: "Fag, fart og forandring" fokus på det.

 

Bygge- og anlægsbranchen har drøntravlt  i øjeblikket. Og det kommer til at stikke mere af. Analyser viser, at der indenfor få år kommer til at mangle hænder på arbejdsmarkedet, så derfor skal virksomheder have fart på, hvis de vil følge med

 

Udover det er der en ny teknologisk virkelighed, som de ansatte skal bruge i hverdagen, og det kræver også værdifuld tid. Men der er heldigvis hjælp at hente. Dansk Byggeri inviterer virksomheder og medarbejdere i bygge- og anlægsbranchen til arrangement "Fag, fart og forandring", der skal gøre alle klogere på muligheder for efteruddannelse.

 

Tre dage i træk racer vognen forbi tre byer i Danmark, hvor medarbejdere kan høre mere om akademiuddannelser og muligheder for tilskud gennem den kompetenceudviklingsfond, som er sikret i overenskomsten mellem Dansk Byggeri og Teknisk Landsforbund eller HK Privat. Peptalk og underholdningen står Jason Watt og Jens Arentzen for.

 

Arrangementerne løber af stablen den 11., 12. og 13. april i henholdsvis Hellerup, Odense og Viby.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig på www.selvvalgt.dk

 

Kontakt:
Jakob Krohn-Rasmussen, chefkonsulent Dansk Byggeri. Telefon: 24 44 67 85
Peter Hasle, journalist Dansk Byggeri. Telefon: 72 16 02 86

Loading...
Scroll til top af siden