Stor interesse for it-messe i Taastrup

Hos Teknologisk Institut i Taastrup var 28 udstillere mødt op for at fortælle om de løsninger og muligheder, de kan tilbyde kunder i byggeriet. Det skete i forbindelse med Dansk Byggeris it-messe, der i år finder sted for 6. gang

Flere udstillere præsenterede på messen deres bud på en samlet it-løsning til kunderne, hvor timeregistrering, ordrestyring med mere er samlet i én pakke. Alt sammen for at spare den enkelte virksomhed for mest muligt tid og effektivisere driften. Dermed frigives tid til udvikling af forretningen.

 

I øjeblikket er der meget fokus på sikkerhed på nettet. I særdeleshed i forbindelse med modtagelse og afsendelse af e-mails. En af udstillerne på messen havde medbragt deres bud på en sikker løsning til dette problem. Henrik Rolff Petersen fra virksomheden Signflow fortalte om, hvorfor deres løsning er interessant for virksomhederne.

 

-Installerer en virksomhed løsningen på deres mailsystem, vil alle mails blive sendt afsted med et sikkerhedscertifikat. Modtageren modtager først en mail, hvor de skal bekræfte deres telefonnummer for at kunne tilgå mailen. Det samme gælder, når virksomheden modtager en mail. Der bliver sendt en mail den modsatte vej, hvor afsender så skal verificere sig. På den måde er virksomheden beskyttet mod hackere og spam, forklarer han.

 

God mulighed for pleje af netværk

Henrik Roff Petersen er glad for at komme på messen, og selv om han er der for at sælge sit produkt, så kommer han også på messen for at pleje allerede eksisterende relationer.

 

-Det er en god mulighed for at høre kunderne, hvad deres oplevelse med produktet er, og hvor det muligvis kan gøres bedre, siger han. Samme billede tegner en sælger fra virksomheden Tvilum, der leverer løsninger til opmåling af bygninger.

 

-Jeg har det sådan, at jeg kommer med et nulpunkt og kan ikke komme under det. Indtil videre har jeg snakket om min løsning med allerede eksisterende kunder, og så har jeg aftalt møder med en håndfuld mulige nye kunder, siger han.

 

Flere digitale løsninger i dag

Direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen, glæder sig over den store interesse for arrangementet.

 

-Når jeg går rundt og snakker med både besøgende og udstillere, mærker jeg en stor interesse for ny teknologi. Dansk Byggeris hovedfokus er i forbindelse med denne messe på den teknologi, som kan hjælpe virksomhederne med den administrative del i hverdagen. Og det er rart at se de mange digitale løsninger, der tilbydes branchen i dag, sammenlignet med situationen for bare fem eller seks år siden.

 

It-messen løber af stablen over to dage. Onsdag den 7. februar er det i Teknologisk Institut på Kongsvang Alle 29, i Aarhus C.

 

Kontakt

Direktør Michael H. Nielsen, Dansk Byggeri, telefon 20 28 52 64

Journalist Peter Halse Laursen, Dansk Byggeri, telefon 29 74 94 44

Loading...
Scroll til top af siden