Nyt nummer af Byggeriet - august/2019

I medlemsbladet Byggeriet kan du denne gang læse om en ny fortælling om bygge- og anlægsbranchen, om bæredygtige traditioner fra en svunden tid og om, hvordan en simpel løsning giver mere genbrug på byggepladsen. Det og meget mere får du i det nye nummer af Dansk Byggeris medlemsblad Byggeriet

Hos Spæncom er holdningen, at en mere ligelig kønsfordeling forbedrer både arbejdsmiljø og bundlinje. Fremover skal der ansættes flere kvinder i virksomheden, og så skal hele branchen ifølge virksomhedens direktør i gang med at skabe et mere mangfoldigt image. Helt i tråd med anbefalingerne fra Byggeriets Kvinderåd, som har skubbet på for, at der bliver skabt en ny fortælling om en mere mangfoldig branche.

Bæredygtige traditioner fra en svunden tid
På Læsø tækker de tage med tang, og det har de gjort i mere end 300 år. Byggeriet har mødt den lokale tækkemand Henning Johansen, som er en af ildsjælene, der holder håndværket i hævd. Han fortæller om den proces, der løber fra tanghøst til det færdige tag står klart. 

Simpel løsning giver mere genbrug på byggepladsen
Ofte ryger træ fra midlertidige konstruktioner direkte på forbrænding efter brug, selvom træet kan bruges igen. Se hvordan Enemærke og Petersen, som er med i et nyt genanvendelsesprojekt,  har fået fokus på at genbruge træ fra virksomhedens byggepladser.

Plads til drømme og visioner om bæredygtighed
Du kan også læse om virksomheden HJ Huse A/S i Slagelse, der har drømme og visioner om en ny kurs med fokus på bæredygtighed. Bliv klogere om virksomhedens arbejde med at genanvende byggematerialer. 

I bladet denne gang kan du også læse om sikring af bil og byggeplads mod tyveri, om håndtering af narko på byggepladsen, om Dansk Byggeris kommuneanalyse og om hvordan du kan markedsføre din virksomhed med Byg Garanti. Du får også en oversigt over Dansk Byggeris regionale generalforsamlinger i efteråret. 

Læs Byggeriet som bladrefunktion

Læs Byggeriet som PDF

Loading...
Scroll til top af siden