Nyt nummer af Byggeriet - februar/2019

En virksomhed med styr på it, et værksted, der fremtryller den ene legeplads mere fantasifuld end den anden, og otte anbefalinger til at få flere kvinder til at vælge byggebranchen. Det og meget mere får du i det nye nummer af Dansk Byggeris medlemsblad Byggeriet

I dette nummer af Byggeriet har vi fokus på it, som for mange virksomheder er lige så naturligt som hammer og vaterpas men for andre desværre noget meget fjernt. Du kan blandt andet læse om virksomheden Adserballe og Knudsen, som med stor succes har sat strøm til mange af virksomhedens processer. De vandt for nylig Mestertidendes it-pris i kategorien ’Planlægning’.

Du kan også læse om virksomheden Monstrum, der har stor succes med at bygge fantasifulde unikke legepladser i træ. Både Kina, USA og en lang række andre lande har lagt mærke til de helt særlige udtryk og former, som kendetegner legepladserne fra Monstrum. Legepladserne har altid en fortælling - børn og voksne skal have en fornemmelse af at være Alice i et magisk eventyrland.

Og så får du Byggeriets Kvinderåds 8 anbefalinger til at få flere kvinder til at vælge byggebranchen.

Du kan også læse om Dansk Byggeindustris nye traineeforløb, om Dansk Byggeris drøftelse med justitsministeren om reglerne for særtransporter og om Dansk Byggeris bestyrelseskonference i januar, hvor det handlede om folketingsvalg, overenskomstforhandlinger og 3D-print af værktøj.

Læs Byggeriet som bladrefunktion
Læs Byggeriet som PDF

Loading...
Scroll til top af siden