Studiejob i Byggeboxen

Studiejob i Byggeboxen

Har du lyst til at formidle spændende områder som byggeri og klima til folkeskoleelever? Så er et studiejob hos Byggeboxen lige noget for dig.

Vi søger studerende med interesse for og kendskab til byggeri, der har lyst til at undervise børn på en legende og kreativ måde.


Hvad er Byggeboxen?

Byggeboxen er et undervisningsprojekt for 4.-7.klasse, der vækker børns interesse for byggebranchens mange muligheder. I Byggeboxen bliver børnene klogere på fem håndværksfag og får indblik i et stort lokalt byggeprojekt. De skal designe et mødested, værktøjsquizze, skitsere, modelbygge, tegne i VR og besøge en byggeplads. Og så skal det selvfølgelig også handle om bæredygtighed og klima i byggeriet.

Du kan læse mere om Byggeboxen på www.byggeboxen.dk


Hvem er du?

Du kan fx være i gang med en uddannelse som bygningskonstruktør, arkitekt, byggekoordinator, bygningsingeniør, håndværker eller have anden erfaring fra byggeriets verden.

Du behøver ikke at være en decideret ekspert indenfor byggeri eller formidling, fordi vores
nuværende, dygtige formidlere tager sig af din oplæring.


Hvad med det praktiske?

I er altid to formidlere sammen til at undervise en klasse. Formidlingsvagterne ligger i tidsrummet kl. 9.30-14.00. Byggeboxen ligger på Slagteriet i Holstebro. Der er vagter tirsdage og fredage.

Vi er fleksible i forhold til, hvor mange vagter du kan tage om ugen/måneden. Timelønnen er 117 kr. (derudover bliver der tillagt feriepenge på 12,5% og pension på 11,65% efter ni måneders ansættelse). Du bliver ansat hos Videnscenter for Håndværk - bæredygtighed, klimarenovering og byggeri, der er ansvarlig for den daglige undervisning.


Hvem skal jeg kontakte?

Vil du vide mere om studiejobbet, kan du kontakte Selma Avdić på tlf. 42 12 74 00. Vi ansætter løbende - så send os din ansøgning på seav@learnmark.dk.


Byggeboxen er støttet af Region Midtjyllands uddannelsespulje og
Grundejernes Investeringsfond. Byggeboxen er udviklet af Dansk Byggeri og BIBIANA Danmark.

 

Loading...
Scroll til top af siden