Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Medarbejder i Dansk Byggeri

Det er medarbejderne, der gør det muligt for Dansk Byggeri, at leve op til vores mål om at fremme medlemmernes og branchens interesser, og rådgive og informere medlemmerne på optimal vis.

Synlige, skabende, seriøse og sobre medarbejdere

Medlemmernes interesser og ønsker er i centrum for alt, hvad vi foretager os. Derfor lægger vi vægt på, at medarbejdere i Dansk Byggeri tænker synlighed og kommunikation ind i deres arbejde. På den måde er vi med til at påvirke holdninger og meninger i omverdenen.

Det er også vigtigt for os, at vores medarbejdere er skabende og nytænkende, og at vores medarbejdere rådgiver professionelt og korrekt, og at alle aktiviteter er baseret på analyser – ikke på gætterier.

Godt og udfordrende arbejdsmiljø

For at opnå disse mål, interesserer vi os for medarbejdernes potentiale. Vi søger at udfordre hver enkelt medarbejder, således at udvikling og arbejdsopgaver står mål med både forventninger og evner. Vi betragter ambitioner som noget positivt.

Vi lægger vægt på et uformelt og udfordrende arbejdsmiljø. Det betyder blandt andet, at efteruddannelse og løbende ajourføring af viden og vedligeholdelse og udbygning af netværk er en naturlig del af dagligdagen i Dansk Byggeri.

Lars Storr-Hansen
Administrerende direktør
Dansk Byggeri

Dansk Byggeris værdier

I Dansk Byggeri arbejder vi:
- Professionelt
- Imødekommende
- Respektfuldt
- Engageret
- Nyskabende

Kontakt

HR og kommunikation

Tlf.: 72 16 00 00