Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

App - Find & Kontakt

Med vores app Find&Kontakt får du hurtig og nem adgang til kontaktoplysninger på medarbejdere i Dansk Byggeri samt hovedbestyrelsen, sektions- og regionsformænd

App'en indeholder en oversigt over bestyrelsen i Dansk Byggeri, mulighed for at søge efter medarbejdere i Dansk Byggeri samt regions- og sektionsformænd.

Derudover er der genveje de forskellige servicetilbud i Dansk Byggeri, samt link til mere information om branchefællesskaber, regioner, sektioner, lokalforening, interessegrupper m.m.

For at kunne bruge app'en skal din telefon have adgang til internettet.

Du kan hente app'en på
kontakt.danskbyggeri.dk
Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål nedenfor. Giver de dig ikke svar på dit spørgsmål, eller har du brug for mere hjælp omkring Find&Kontakt appen, er du velkommen til at skrive til os på: web@danskbyggeri.dk

FAQ

 • Hvordan fungerer den?

  Din mobil skal have adgang til internettet, for at app'en virker.

  Når du har åbnet app'en, enten via ikonet på din startskærm eller åbnet den ved indtaste link adressen kontakt.danskbyggeri.dk i din browser, kommer du ind til forsiden, som ser sådan her ud.


  Huset oppe i venstre hjørne øverst kan du trykke på uanset, hvilken side du er på, og den vil lede dig tilbage til forsiden.
  Hvis du trykker på telefonen som ligger oppe i højre hjørne, vil Dansk Byggeris telefon nummer komme frem, og du har mulighed for at ringe op via din telefon.

  Helt til højre oppe i højre hjørne finder du en menu (de 3 streger). Hvis du trykker på den, vil menubaren glide ind fra højre side af.  Denne menu kan du tilgå på alle siderne. Hvis du eksempelvis er inde på servicetilbud, men du også lige skal ind på "Om Dansk Byggeri trykker du på de tre streger, og du kan tilgå alle de andre sider i stedet for at skal trykke tilbage. Du kan også bruge ”hus” knappen for at komme tilbage på forsiden.

  For at lukke menuen igen, trykker du på krydset øverst til venstre.

  Nu er du tilbage på forsiden, og her kan du eventuelt trykke på "Find medarbejder". Denne side vil komme frem.  Har har du mulighed for bare at søge efter et navn. Du kan også vælge at trykke på "afdelinger", og du vil få denne liste frem.  Jeg har valgt, at jeg gerne vil se, hvem der er i HR og Kommunikation, og jeg trykker på denne og trykker "OK".

  Nu kan jeg så se alle dem, der er tilknyttet denne afdeling, ved at scrolle ned ad siden.  Hvis jeg søger efter en "Ditte", kan jeg blot indtaster "Ditte" i søgetekst feltet og nu kommer alle dem frem, som hedder "Ditte" og er tilknyttet i HR og Kommunikation.

 • Virker den på alle smartphones?

  Ja den virker på alle smartphones, da det er en web baseret app, det kræver dog at din mobil er på internettet for at den virker.

 • Opret en genvej på iPhone

  Åben din internetbrowser på din telefon, det kan eventuelt være safari. Indtast derefter: kontakt.danskbyggeri.dk og tryk på "gå".  Når du har gjort det. kommer forsiden frem, som kan ses på billedet herunder:
   


  Nu skal du gøre det, som den firkantede boks beder dig om. Du skal trykke på det firkantede ikon med en pil i. Når du har gjort det, vil du komme frem til denne side:  Her skal du trykke på "føj til hjemmeskærm". Når du har gjort det, vil denne skærm komme frem:  Den giver dig allerede forslaget at kalde app'en Dansk Byggeri, men du kan også kalde den noget andet, hvis du har lyst.
  Nu når du har valgt et navn, trykker du på "tilføj" oppe i højre hjørne.

  Så lukker du browseren ned og går ud på din startskærm. Her kan du nu nemt tilgå app'en, når du skal bruge den.

 • Opret en genvej på Android

  Åben din internetbrowser på din mobil og indtast link adressen til appen: kontakt.danskbyggeri.dk. Når du er kommet en på siden vil denne forside komme frem:  Tryk på de 3 prikker øverst til højre og du vil få denne menu frem:  Her trykker du på "tilføj til startskærm". Når du har gjort det vil denne side komme frem:  Den vil komme frem med et forslag om at appen hedder: Dansk Byggeri, men du har mulighed for selv at vælge hvad appen skal hedde. Når du er tilfreds med navnet trykker du på tilføj. 

  Luk browseren ned og gå ud på din startskærm.

  Appen er nu tilføjet til din startskærm og du kan nemt og hurtigt tilgå appen når du skal bruge den.
   

 • Opret en genvej på Windows telefon

  Åben din internet explorer på din mobil og indtast link adressen til app'en: kontakt.danskbyggeri.dk. Når du har gjort det, vil denne side komme frem på din skærm:  Når du har fået forsiden frem på skærmen, skal du trykke på de tre små prikker, der er helt nederst til højre. Når du har gjort det, vil du få disse muligheder frem:  Tryk på fastgør til start. Nu er app'en tilføjet til din startside, og du kan nu nemt og hurtig komme til appen ved kun et klik.

 • Opret en genvej på anden smartphone

  Prøv at se om en af vejledninger til nem genvej på de andre mobiler virker, hvis ikke henviser vi jer til at læse vejledningen til jeres telefon.

  Appen kan altid tilgås via din browser på din mobil på linket: kontakt.danskbyggeri.dk