Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  24-09-2018

  Byggebranchen udvalgt som erhvervsmæssig styrkeposition

  Byggebranchen er igen en del af fremtidens videnbrobyggere. Byggebranchen får således del i de 190 millioner kr., som Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har valgt at bevillige til innovationsnetværk i 2019 og 2020.

  21-09-2018

  Politisk enighed om at jernbanen skal have et løft

  Hvis flere skal lokkes til at tage toget, er det nødvendigt, at jernbanen bliver bedre og togene mere komfortable. Det var transportordførere fra Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti enige om, da Dansk Byggeri, Aarsleff Rail og de svenske jernbaner SJ forleden inviterede på studietur for at se på tog og jernbaneteknologi i Berlin.

  21-09-2018

  Ny rekord: Aldrig har der været flere i arbejde

  3.000 flere kom i arbejde i juli måned, og den pæne jobfremgang er med til at sikre, at beskæftigelsen når endnu et højdepunkt, viser nye tal fra Danmarks Statistiks sæsonkorrigerede lønmodtagerbeskæftigelse. I byggeriet ses kun en beskeden jobfremgang på cirka 300 personer.

  20-09-2018

  Dansk Byggeri: Brutal afgørelse i voldgiftsag

  En brutal afgørelse, der kan få vidtrækkende konsekvenser. Sådan betegner Dansk Byggeri udfaldet af den anden prøvesag om de omdiskuterede MgO-plader, der blev afgjort i voldgiftsretten forleden. Kendelsen slår fast, at den entreprenør, der havde brugt facade-pladerne, skal betale erstatning.

  19-09-2018

  Færre bliver forsørget af det offentlige

  Det går den rigtige vej med færre i den erhvervsaktive alder på efterløn, dagpenge og førtidspension. Dansk Byggeris cheføkonom Bo Sandberg taler om et solidt opsving – og glæder sig over, at ikke mindst byggeriet har bidraget til at få flere uden for arbejdsmarkedet i job.

  19-09-2018

  Kloakbranchens anmeldelse af uautoriseret arbejde betaler sig

  De sidste fem år har flere virksomheder anmeldt uautoriserede kloakvirksomheder til Sikkerhedsstyrelsen, og det har givet positive resultater. Nye tal viser nemlig, at antallet af overtrædelser falder

  13-09-2018

  Penge og gode tiltag på vej til erhvervsuddannelserne

  To milliarder kroner og 55 forslag, der tager fat i de unge allerede i folkeskolen, vil få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, mener Dansk Byggeri. Men Regeringens erhvervsskoleudspil mangler at styrke den daglige drift og undervisning på erhvervsskolerne.

  12-09-2018

  Højkonjunkturen afspejles ikke i indtjeningen i byggeriet

  Aktivitetsniveauet er højt, men det smitter ikke for alvor af på bundlinjerne i bygge- og anlægsbranchen. Samtidig er troen på fremtiden høj. Det viser årets regnskabsanalyse fra Deloitte og Dansk Byggeri.

  12-09-2018

  Dyrt og dumt at sylte investeringer i trafikken

  Se at komme i gang med nogle af de trafikprojekter, der ligger og venter. Det er både dumt og dyrt at lade være. Sådan lyder opfordringen fra branchefællesskabet Dansk Infrastruktur under Dansk Byggeri, som efterlyser en overordnet plan for infrastrukturen.

  08-09-2018

  Byggebranchen har brug for flere kvinder

  I dag er det de færreste piger, der vælger en fremtid som håndværker. En ny landsdækkende indsats vil besøge landets folkeskoler og erhvervsskoler for at få flere piger til at vælge en fremtid som håndværker. Byggebranchen mangler medarbejdere, og der er brug for både piger og drenge, lyder det fra Dansk Byggeri