Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  17-07-2018

  Jobbene bliver primært skabt i de mindre virksomheder og ikke i de største virksomheder

  En analyse fra Danmarks Statistik viser, at tre ud af fire af gigantvirksomhederne (med flere end 1.000 fuldtidsansatte) i Danmark i 2016 også var giganter i 2009. Det indikerer, at der er lav dynamik og jobvækst blandt de store virksomheder, når ikke flere af dem vokser sig til gigantstørrelse. Det er nemlig heller ikke gigantvirksomhederne, der står for jobvæksten.

  16-07-2018

  Dansk Byggeri: Alle byggematerialer har sine styrker

  Dansk Byggeri deltog 14. juli i et indslag på TV2, hvor der blev sat fokus på træhusbyggeri. I den forbindelse er Dansk Byggeri blevet citeret på en måde, der kan efterlade det indtryk, at Dansk Byggeri har præference for beton frem for træ som byggemateriale. Det er forkert.

  13-07-2018

  Historisk overskud i landbruget kan give flere investeringer i lager- og produktionsbygninger

  Med den nuværende tørke i Nordeuropa og de udfordringer, det giver for dele af landbruget, er der nok nogle landmænd, der holder vejret i øjeblikket. Til gengæld viser nye tal fra Danmarks Statistik, at 2017 førte til en historisk god indtjening i landbruget. På den lidt længere bane kan en solid indtjening i landbruget materialisere sig i flere investeringer i erhvervsbyggeri.

  12-07-2018

  Flere i byggeriet er omfattet af sundhedsordning

  Når ryggen driller hos mureren eller tømreren, er der hjælp at få. 5.000 flere ansatte i forhold til sidste år i Dansk Byggeris medlemsvirksomheder er nemlig omfattet af en sundhedsordning gennem PensionDanmark. Den sikrer blandt andet, at den ansatte hurtigere kan blive undersøgt og behandlet. Den øgede tilslutning til sundhedsordningen glæder Dansk Byggeri, der peger på, at forebyggelse og hurtig behandling er vigtig for ansatte i fysisk hårde job.

  11-07-2018

  Der oprettes næsten 4.000 flere lærepladser i byggeriet end for fem år siden

  Vejen til en læreplads i bygge- og anlægsbranchen er blevet betydelig kortere for dem, der ønsker at uddanne sig til håndværker. En opgørelse fra Dansk Byggeri estimerer, at der i 2018 oprettes godt 3870 flere lærepladser i byggeriet i forhold til 2014. Det er dejligt at se, at den høje beskæftigelse smitter af på antallet af praktikpladser, siger underdirektør Louise Pihl.

  10-07-2018

  Antallet af højvækstvirksomheder i byggeriet er fordoblet

  Nye tal fra Danmarks Statistik viser et stigende antal højvækstvirksomheder i Danmark. Inden for bygge- og anlægsbranchen er antallet af højvækstvirksomheder mere end fordoblet siden sidste års opgørelse - fra 20 virksomheder til 41.

  10-07-2018

  Ved skybrud: Rotterne smitter med dødelig sygdom

  Når tørken afløses af kraftig regn, og kælderen bliver oversvømmet, så er det ikke kun huset, der er i fare. Du kan blive smittet med en dødelig sygdom – Weils syge – hvis du kommer i kontakt med kloakvand, som indeholder urin fra inficerede rotter. Så få kloakken set efter, og hold dig fra kloakvand. Det er Dansk Byggeris råd.

  06-07-2018

  Nye virksomheder i bygge- og anlægsbranchen er gode overlevere

  Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at nystartede virksomheder i bygge- og anlægsbranchen er gode til at overleve de første kritiske år. Fire ud af fem nye virksomheder overlever det første år.

  05-07-2018

  Lønmodtagerne flytter til de store byer

  Folk flytter hen, hvor jobbene er. Det betyder, at lønmodtagerne i løbet af i seneste ti år er flyttet fra yderområderne til storbyerne og de regionale vækstcentre.

  05-07-2018

  Dansk Byggeri hilser undersøgelse om konkurrencelov velkommen

  De fleste danske virksomheder kender konkurrenceloven, viser en ny undersøgelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Dansk Byggeri hilser den velkommen og vil bruge den i arbejdet med at informere medlemsvirksomhederne om de konkurrenceretslige regler.