Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  15-11-2018

  Flere og flere kvinder får praktikplads i byggeriet

  Siden 1. januar har 27 procent flere kvinder fået en praktikpladsaftale i byggeriet som for eksempel tømrer, murer eller maler. Dansk Byggeri håber, at den markante fremgang vil få flere kvinder til at søge en uddannelse og karriere i et bygge- og anlægsfag.

  14-11-2018

  Hver femte job i Syddanmark er skabt i EU’s indre marked

  Mindst 20 procent af arbejdspladserne i Region Syddanmark er skabt, fordi lokale virksomheder handler og arbejder på EU’s indre marked, viser en ny analyse. En af de virksomheder, der bruger det indre marked til at skabe lokale arbejdspladser i Vojens, Rødekro, Tønder, Esbjerg, Kolding og Sønderborg, er virksomheden Arkil A/S.

  14-11-2018

  Omsætningen i byggeriet bliver ved at stige

  Byggeriet ligger i den absolutte top, når det gælder om at hente ordrer og skabe omsætning, mens det kniber lidt mere med indtjeningen. Den indenlandske omsætning i byggeriet et steget med godt otte procent siden nytår, og det gør byggeriet til en af de vigtigste drivere i det økonomiske opsving.

  14-11-2018

  Styrk forskningen i fremtidens byer, bygninger og infrastruktur

  Debatindlæg af direktør Michael H. Nielsen, Dansk Byggeri, mf og formand for uddannelses- og forskningsudvalget Rasmus Horn Langhoff (S) og sekretariatsleder Gunde Odgaard, BAT Kartellet. Bragt i Børsen den 14. november 2018.

  13-11-2018

  Dansk Byggeri til politikerne: Hold fast i højere pensionsalder

  Partierne bag Velfærdsaftalen, der slår fast, at pensionsalderen skal blive ved med at stige i takt med, at befolkningen bliver ældre, skal stå fast. Den klare opfordring kommer fra Dansk Byggeris adm. direktør Lars Storr-Hansen, efter at Dansk Folkeparti i Berlingske sår tvivl om deres støtte til den del af aftalen, der skal vedtages i 2020 med virkning for årene efter 2030.

  12-11-2018

  To kommuner løber med halvdelen af befolkningstilvæksten

  Det seneste år er der kommet 27.000 nye indbyggere i Danmark. Men de er langt fra ligeligt fordelt. Mere end halvdelen af befolkningstilvæksten er sket i to kommuner, København og Aarhus. Derfor er der behov for nye boliger her, mener Dansk Byggeri.

  08-11-2018

  Dansk Byggeri og 3F klar med godt tilbud til alle virksomheder i byggeriet

  3F og Dansk Byggeri breder nu de gode resultater af udviklingsprojektet Bedre Bundlinje ud til alle virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Dansk Byggeri og 3F, der står bag projektet, håber, at virksomhederne vil tage godt imod det, og at det vil være med til at forbedre produktiviteten, kvaliteten og arbejdsmiljøet i hele branchen.

  07-11-2018

  Hov, så blev vi lige 28 mia. kr. rigere…

  I skyggen af midtvejsvalget i USA er danskerne her til morgen vågnet op 28 mia. kr. rigere end i går. Danmarks Statistik har opjusteret BNP-væksten i både 2015 og 2016. På bundlinjen betyder det, at bruttonationalproduktet nu er 28 mia. kr. højere end tidligere skønnet. Dansk Byggeri glæder sig over, at især investeringerne er opjusteret.

  05-11-2018

  Positivt at regeringen og DF sløjfer besparelser på erhvervsuddannelserne

  Dansk Byggeri er glad for, at regeringen og Dansk Folkeparti har indgået en aftale om at afskaffe det såkaldte omprioriteringsbidrag for erhvervsuddannelserne fra næste år.

  31-10-2018

  Dansk Byggeri med i nyt råd, der skal sikre bedre offentlige udbud

  Erhvervsminister Rasmus Jarlov har nedsat et nyt råd, der skal styrke konkurrencen om offentlige opgaver. Som medlem af rådet ser Dansk Byggeri frem til at bidrage med gode ideer til, hvordan udbud i stat, regioner og kommuner kan blive bedre og mere konkurrencedygtige.