Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  14-12-2018

  Byggeriet søger medarbejdere forgæves 30 gange om dagen

  Det er stadig svært for bygge- og anlægsvirksomhederne at få fat i de medarbejdere, de har brug for. Siden 1. juli i år har de i alt 5.600 gange måttet opgive at finde den medarbejder, de søgte. Ifølge Dansk Byggeri er byggeaktiviteten og beskæftigelsen dog ved at toppe.

  13-12-2018

  Dansk Byggeri: Boligejerne har brug for et stærkt energimærke

  Debatindlæg af energipolitisk chef Camilla Damsø Pedersen, Dansk Byggeri. Bragt i Altinget den 13. december 2018

  11-12-2018

  Dansk Byggeri: Danmark kan gøre EU’s klimaambition til virkelighed

  Debatindlæg af Camilla Damsø Pedersen, energipolitisk chef, Dansk Byggeri. Bragt i Altinget den 11. december 2018

  10-12-2018

  Nyt nummer af Byggeriet - nr. 4 2018/december

  I det nye nummer af Dansk Byggeris medlemsblad Byggeriet kommer du med bag om genopførelsen af Svinkløv Badehotel. Du får også svar på, hvorfor flere kvinder skal med ud på byggepladserne og du får indblik i, hvordan en dag dedikeret kun til virksomhedens lærlinge kan være en gevinst

  06-12-2018

  Mange ledige job – især i de små byggevirksomheder

  De helt små byggevirksomheder er dem, der har aller sværest ved at tiltrække medarbejdere. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der aldrig før er registreret så mange ubesatte stillinger, som der er lige nu i den private sektor. Og at det intet sted i samfundsøkonomien er sværere at få besat jobbene end i de helt små virksomheder i byggeriet.

  06-12-2018

  Overraskende stigning i sort arbejde

  Ifølge Rockwool Fondens Forskningsenhed er det sorte arbejdes andel af BNP steget fra 1,7 procent i 2016 til 2,2 procent i 2017. Når der er så meget gang i hjulene på det ”hvide” arbejdsmarked, er det ifølge Dansk Byggeri overraskende, at også det sorte arbejde stiger. Men både ventetid på en håndværker og en snæver BoligJobordning kan friste boligejere til at efterspørge sort arbejde.

  05-12-2018

  Boligejerne fortjener et godt energimærke

  Regeringen har taget initiativ til et nyt energimærke til boligejerne. Dansk Byggeri ser det som et godt første skridt på vejen, men mener at energimærket også bør oplyse om, hvordan de energivenlige løsninger kan gavne indeklimaet og komforten i boligerne.

  05-12-2018

  Håndværkerfradraget stiger til næste år

  Håndværkerfradraget, som man kan få for energirenoveringer og serviceydelser i hjemmet, bliver sat en smule op fra årsskiftet. Fradraget blev ikke rørt i de netop afsluttede finanslovsforhandlinger. Og som noget nyt bliver det nu reguleret for at følge med prisudviklingen. I 2019 kan man derfor få fradrag for energirenoveringer på op til 12.200 kr.

  04-12-2018

  Dansk Byggeri: Vismændene er for forsigtige

  De økonomiske vismænd sætter i deres nye rapport fokus på, hvor meget skattelettelser kan få flere danskere til at arbejde mere. Men ifølge Dansk Byggeri er vismændene for forsigtige i deres konklusioner. På efterårsmødet i Det Økonomiske Råd efterlyste Dansk Byggeris direktør også en langsigtet plan for infrastrukturen.

  30-11-2018

  Dansk Byggeri glæder sig over skatterabat til seniorer

  Finansloven for næste år indeholder meget få initiativer, der kommer virksomhederne og deres medarbejdere til gode. Men Dansk Byggeri glæder sig over, at der er aftalt en ny økonomisk gulerod til seniorer for at blive længere på arbejdsmarkedet.