Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dansk Byggeri ser frem til reformsamarbejde

For hele Danmark og Dansk Byggeri er det glædeligt, at der nu er udsigt til at genindføre BoligJob-ordningen

19-06-2015

Dansk Byggeri har under valgkampen ikke undladt at gøre opmærksom på, at valget også var et spørgsmål om muligheden for at genindføre den succesfulde BoligJob-ordning.

- Vi glæder os meget til at få BoligJob-ordningen tilbage. Ordningen har mange fordele, og den har særligt i den nuværende økonomiske situation stor betydning for rigtig mange små og mellemstore danske byggevirksomheder over hele landet. Vi håber på, at regeringen meget hurtigt får BoligJob-ordningen sat i gang igen, siger adm. direktør Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeri, der understreger, at BoligJob-ordningen ikke mindst i yderområderne har stor positiv effekt.

Lars Storr-Hansen ønsker det nye flertal tillykke, og han ser frem til et godt samarbejde om blandt andet en fortsat reformkurs på arbejdsmarkedsområdet og i forhold til uddannelse og adgang til arbejdskraft.

- Der er stadig meget arbejde at gøre. Det bør stå højt på en kommende regerings arbejdsprogram at finde løsninger, der gør det attraktivt at tage et arbejde og holder fokus på at fastholde det spirende opsving. Blandt andet ved at vi får dirigeret stadig flere og flere unge samt voksne på passiv forsørgelse ind på arbejdsmarkedet, siger Lars Storr-Hansen, og fortsætter:
 
- En vigtig opgave bliver at få skabt en anden uddannelseskultur, hvor der kommer større respekt og anseelse i forhold til erhvervsuddannelserne, som er af vital betydning for vækst og fremgang i de producerende erhverv – ikke mindst bygge- og anlægsbranchen.  

Dansk Byggeri understreger videre, at det for bygge- og anlægssektoren vil være en selvstændig dagsorden at sikre opmærksomhed om nødvendige og fremadrettede investeringer i byggeri og infrastruktur. Det er i den forbindelse også vigtigt at fortsætte arbejdet med realisere de energipolitiske mål og investeringer i forhold til klimasikring.
 
Kontakt:
Adm. direktør Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeri, telefon 41 19 33 04
Pressechef Mogens Hjelm, Dansk Byggeri, telefon 40 29 92 32