Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Flot dansk medaljehøst ved VM i Skills

De danske deltagere præsterede med flere udnævnelser og medaljer flot ved VM i Skills, der blev afholdt i brasilianske São Paolo i den forgangne uge

17-08-2015
Danmarks dygtigste, unge håndværkere deltog i den forgangne uge ved VM i Skills, hvor der blev konkurreret mod unge talenter fra hele verden. I alt 1200 unge deltog ved finalestævnet, og fælles for alle deltagerne var, at de hver især havde sikret sig adgang til VM ved at vinde de nationale mesterskaber inden for deres håndværk.

Danmark havde 21 deltagere med til finalestævnet i brasilianske São Paolo, hvoraf de otte konkurrerede inden for bygge- og anlægsfagene, og deltagerne forsvarede de danske farver i flot stil. Fire af de danske deltagere klarede sig så flot, at de fik den såkaldte Medallion of Excellence, som uddeles til deltagere, der har præsteret over gennemsnittet.

Endnu bedre gik det for deltagerne i tømrernes og murernes konkurrencer, hvor der var danskere på podiet.

Thorbjørn Paw Stryger, der til daglig arbejder for GFK Huse i Sakskøbing, fik således en bronzemedalje i tømrernes konkurrence, mens Jens Peter Vestergaard fra Ole Ibsen A/S i Spøttrup fik sølv for sin præstation i murernes konkurrence.

Dansk Byggeri ønsker alle deltagerne tillykke med de flotte præstationer og resultater og takker for flot præsentation af de danske bygge- og anlægsfag på den internationale scene.


Kontakt
Uddannelseschef Jesper Juul Sørensen, Dansk Byggeri, telefon 21 66 50 20
Journalist Nicolai Schou, Dansk Byggeri, telefon 40 12 98 75