Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyt nummer af Byggeriet Nr. 1 2015/marts

Magasinet Byggeriet har denne gang været forbi et ikke helt almindeligt motorvejsprojekt i Silkeborg, på besøg hos Arkil, hvor et stort antal lærlinge tilfører virksomheden nyt blod og hos Frederik på 12 år i Brønshøj, der har fået hjælp til at bygge sin en værkstedshule

I Dyrehaven ved Silkeborg er Per Aarsleff A/S i gang med at opføre Danmarks største faunapassage som en del af det snart færdige motorvejsprojekt, der løber gennem området. Her er særlige hensyn til både mennesker og dyr med til at gøre strækningen bliver helt speciel.

Arkil A/S uddanner et stort antal lærlinge, som tilfører entreprenørvirksomheden nyt blod. Byggeriet har været på besøg hos Arkil, som fortæller, at den vigtigste ingrediens i succesformlen er erfarne mentorer, der både fagligt og personligt går tæt på de unge.

Byggeriet har også været hjemme hos Frederik på 12 år fra Brønshøj, der har haft besøg af Hulemester Barlebo fra DR’s børnekanaler. Han har hjulpet den byggeglade og kreative dreng med at skabe sin helt egen værkstedshule.

Du kan også læse en reportage om Danmarks bedste lærlinge, som blev kåret ved DM i Skills i Bella Center i København, hvor mere end 68.000 skoleelever og andre gæster lagde vejen forbi.

Og så kan du komme med til Fredensborg Slotshave, hvor et stort restaureringsprojekt af slotshaven, der har taget mere end syv år at gennemføre, netop er blevet færdigt.

Læs Byggeriet som pdf
Læs Byggeriet som bladrefunktion