Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyt nummer af Byggeriet

I det nye nummer af Byggeriet kan du læse om Danmarks nye multiarena, om et malerfirma med mere end 100 år i branchen og om efterårets arrangementer i Dansk Byggeris 10 regioner, hvor urbanisering er på dagsordenen

I Ørestaden på Amager ligger skelettet til det, der om under et år bliver til Royal Arena. Den store multiarena skal huse både internationale sportsstævner og store koncertnavne, men den skal på samme tid være en god nabo for de boliger, der ligger ved siden af. Det stiller krav til lyd og teknik, for arenaen må ikke forstyrre naboernes nattesøvn, når der fx er store koncerter.

Byggeriet har også været på besøg i Carlsberg Byen i København, som om få år står klar med tusindvis af nye boliger, butikker og restauranter, idrætsliv, institutioner og en helt ny S-togsstation. Det betyder nyt liv på den gamle bryggerigrund, og arbejdet sker med respekt for historien og de smukke gamle bygninger.

For 100 år siden cyklede maler Feival Friedmann rundt på sin trehjulede cykel med lad og malede for byens borgere. I dag er ladcyklen skiftet ud med firmabiler, og malerfirmaet H. Friedmann & Søn A/S har for længst vokset sig stort. Nu er virksomheden i gang med et generationsskifte, og ny og gammel direktør kigger tilbage i tiden i de gamle fotobøger.

I dette nummer af bladet får du også overblikket over efterårets arrangementer i regionerne. Flere steder er urbanisering og kløften mellem land og by på dagsordenen i form af særlige temamøder om emnet.


Læs Byggeriet som bladrefunktion

Læs Byggeriet som pdf