Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dansk Byggeri henter ny afdelingschef i egne rækker

Lasse Møller Vollesen er ny afdelingschef i Erhvervs- og Brancheservice i Dansk Byggeri

52-årige Lasse Møller Vollesen er ny afdelingschef i Erhvervs- og Brancheservice i Dansk Byggeri. En afdeling han har arbejdet i de sidste godt tre år. I forbindelse med et generationsskifte afløste han 1. marts Niels Nielsen, der har været chef for afdelingen i mere end ti år.

- Ændringen kommer ikke til at have betydning for den måde, vi griber tingene an på. Jeg vil videreføre det gode arbejde, der ydes i afdelingen, og som altid have fokus på at betjene medlemmerne og sørge for, at vi kan levere en service, som understøtter den udvikling, der er i bygge- og anlægsbranchen, siger Lasse Møller Vollesen.

Den nye afdelingschef er uddannet bygningsingeniør fra Aarhus Teknikum og var, inden han kom til Dansk Byggeri i 2013, ansat hos Hoffmann som marketingschef. Forinden det har han arbejdet med salg, strategi og forretningsudvikling hos MT Højgaard og NCC. Niels Nielsen, som han nu har afløst, tror, det er et godt udgangspunkt for det arbejde, der venter.

- Branchen er lige nu i rivende udvikling, da der i disse år stilles nye krav omkring energi, bæredygtighed og digitalisering. Her er det værdifuldt, at Lasse har flere års praktisk erfaring i branchen og derfor ved, hvordan virkeligheden er ude i virksomhederne. Samtidig tror jeg, hans store netværk vil komme ham til gavn, siger Niels Nielsen.

Generationsskiftet betyder dog ikke, at Niels Nielsen forlader Dansk Byggeri. Han fortsætter som branchedirektør for Danske Anlægsentreprenører samt i Erhvervs- og Brancheservices teamledelse, og vil fra 1. april overtage sekretariatsbetjeningen af Vejbygningssektionen.

Ændringen fører samtidig til, at Lasse Møller Vollesen overdrager opgaven som konsulent for Tagdækningssektionen til Anders Hjorth Jensen. Lasse Møller Vollesen vil dog fortsat betjene foreningen Danske Råstoffer og Råstofsektionen i Dansk Byggeri.

Billede af Lasse Møller Vollesen.

 

Kontaktinformation

Afdelingschef i Dansk Byggeri Lasse Møller Vollesen, telefon 21 20 39 95

Branchedirektør i Danske Anlægsentreprenører, Niels Nielsen, telefon 25 66 63 14

Journalist i Dansk Byggeri Nikolaj Bech Petersen, telefon 40 12 98 75