Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dansk Byggeri ser frem til samarbejde med nye ministre

Dansk Byggeri ser det nye Transport, bygnings- og boligministerium som en kærkommen samling af store dele af bygge- og anlægsområdet

- Vi glæder os til at samarbejde med de nye ministre, som er sat i spidsen for at virkeliggøre et meget interessant regeringsgrundlag, siger adm. direktør Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeri.

 

Dansk Byggeri har udtrykt bekymring over den opsplitning, der er sket på bygge- og anlægsområdet ved flere af de senere regeringsdannelser.

 

- Vi må med tilfredshed konstatere, at den nye regering har taget bekymringen til sig og med det nye Transport-, bygnings- og boligministerium med Ole Birk Olesen i spidsen skabt samling på bygge- og anlægsbranchen. Vi ser derfor frem til et godt samarbejde med den nye minister, siger Lars Storr-Hansen.

 

Udover Transport-, bygnings- og boligministerium vil også energi-, forsynings- og klimaministeren bliver central for bygge- og anlægsbranchen, da byggeriet spiller en central rolle i udformningen af udfordringerne på såvel klima som energiområdet.

 

- Vi skal have fokus på energieffektivisering, hvis vi skal nå de mål, vi i Danmark har sat os. Og bygge- og anlægsbranchen leverer også løsninger i forhold til klimasikring, og derfor vil vi også se frem til at fortsætte det gode samarbejde med energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt, som nu fortsætter i spidsen for Danmarks grønne ambitioner, som regeringen har øget, siger Lars Storr-Hansen.

 

Udover disse ministerier har Dansk Byggeri også et godt samarbejde med fx Erhvervsministeriet og Beskæftigelsesministeriet samt uddannelsesområdet.

 

- Derfor også et stort tillykke til Brian Mikkelsen, Troels Lund Poulsen og Søren Pind - alle rutinerede ministre. Og tillykke til Merete Riisager, som nu sætter sig på posten som undervisningsminister. Det bliver spændende at finde sammen om løsninger for såvel erhvervsliv, arbejdsmarked og uddannelser i Danmark, siger Lars Storr-HansenKontaktinformation

Adm. direktør Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeri, telefon 41 19 33 04
Pressechef Mogens Hjelm, Dansk Byggeri, telefon 40 29 92 32