Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Få det rigtige IT i de rigtige rammer

På Dansk Byggeris IT-Messe 2016 kan du finde IT-værktøjer, der kan gøre din hverdag lettere og mere overskuelig. På messen møder IT-fagfolk de besøgende fra bygge- og anlægsbranchen, så de sammen kan finde den bedste løsning

Bruger du for meget tid på kontoret, og føler du, at du kunne bruge din tid bedre på at sikre overskud i virksomheden? De rigtige IT-værktøjer kan være et stort skridt på vejen mod en overskuelig hverdag, hvor du får mulighed for at fokusere på de rigtige ting.
 
På Dansk Byggeris IT-Messe 2016 kan du møde leverandører af IT-løsninger inden for blandt andet tilbudsgivning, planlægning, aflevering, administration og udførelse.

- Til forskel fra mange andre messer, har vi valgt at fokusere på, at Dansk Byggeris IT-Messe ikke skal være stor og uoverskuelig. Valget af IT er en vigtig beslutning, som skal være en hjælp i virksomhedernes hverdag i fremtiden, og derfor er det vigtigt at de besøgende får tid til at snakke tingene ordentligt igennem med udstillerne, så købet bliver lavet på et oplyst grundlag, siger projektchef i Dansk Byggeri, Jørn Jensen og tilføjer:
 
- På messen vil der være fokus på både den lille håndværksmester og den store entreprenør. Jeg tror, de fleste besøgende vil blive overrasket over, hvor meget det rigtige IT kan gøre for det daglige arbejde.
 
Dansk Byggeris IT-messe 2016 bliver afholdt tre steder i landet i løbet af februar måned: 9. februar i Taastrup, 10. februar i Middelfart og 11. februar i Aarhus. På messen vil der være 25 udstillere af forskellige IT-værktøjer. En af udstillerne på de tre messedage er EG, som leverer løsninger inden for planlægning, udførsel, tilbudsgivning og lønservice.
 
- Dansk Byggeris IT-messe giver os en god mulighed for at møde den besøgende i øjenhøjde, så vi sammen kan finde ud af, hvad hans behov er. Vi har stor erfaring og mange kompetencer inden for bygge- og anlægsbranchen, og mange af vores folk har selv erfaring fra branchen. Det sikrer et fælles ståsted, så vi kan finde det helt rigtige produkt, der kan give en lettere hverdag, siger Brian Sørensen fra EG Byg & Installation.
 

Kontakt
Projektchef i Dansk Byggeri, Jørn Jensen, telefon 40 13 22 03
Pressechef i Dansk Byggeri, Mogens Hjelm, telefon 40 29 92 32