Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyt nummer af Byggeriet - Nr. 4 2016/december

Magasinet Byggeriet er på gaden for sidste gang i 2016. Byggeriet har denne gang besøgt NCC’s nye Kvinde-Barn-Center i Herlev, der bliver bygget udelukkende med digitale værktøjer. Det er tophistorien, du kan læse om i det nye nummer af medlemsbladet Byggeriet

 

Digitaliseringen fortsætter

I dette nummer af Byggeriet har vi især haft fokus på at udforske, hvordan der hele tiden udvikles nye måder at gribe komplicerede byggeprocesser og projektering an på. NCC har vist os, hvordan de bruger VDC – Virtual Design Construction til at lave byggeri i Herlev, og vi har lavet et overblik over, hvilke arbejdsområder du kan få mere viden om, når Dansk Byggeris it-messe afholdes d. 7. og 8. februar 2017.

 

De unge er fremtiden

Det går igen fremad for bygge- og anlægsbranchen, og det er stadig et vigtigt punkt på dagsordenen, at vi skal have flere unge mennesker til at engagere sig i erhvervsuddannelserne. I dette nummer af Byggeriet kan du møde EUX-lærlingen Casper Lindegaard fra Jakon og gulvlæggerne Firas og Philip, som begge har været i Ny Mesterlære hos Burcharth Gulventreprise, der fortæller om, hvad de brænder for ved deres håndværk, og hvorfor bygge- og anlægsbranchen er en fed branche at arbejde i.

 

Læs Byggeriet som pdf

 

Læs Byggeriet som bladrefunktion

Kontakt

Stine Bo Christensen
Kommunikationsrådgiversbc@danskbyggeri.dk72160225 / 23996409HR og kommunikation