Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Tjen penge med de rette it-værktøjer

De nye digitale muligheder gør både hverdagen nemmere, smartere og langt mere effektivt. Dansk Byggeri afholder for sjette gang it-messe i samarbejde med byggeriets uvildige it-rådgiver BASIT, hvor du har mulighed for at få fingrene i det helt rette udstyr til netop din virksomhed

At internettet var en døgnflue, blev hurtigt gjort til skamme. Vi er i dag blevet en del af en digitaliseret verden, hvor meget foregår elektronisk. Også flere virksomheder har fået øjnene op for byggebranchens digitaliseringspotentiale. Men det kan sommetider være svært at finde frem til det helt rigtige udstyr.

 

Derfor afholder Dansk Byggeri endnu engang den populære it-messe, hvor du kan møde en lang række leverandører af it-løsninger inden for byggeriet. Her kan du lære de nye it-værktøjer at kende og opleve dem i øjenhøjde. Direktør Jørn Johansen fra virksomheden Jørn Johansen A/S, besøger hvert år it-messen for at få inspiration.

 

It-messe 2017 har til formål at give virksomhederne mulighed for at opnå en større viden omkring de it-løsninger, der findes inden for tilbudsgivning, planlægning, aflevering, administration og udførelse.

 

- It-messen er for mig en måde at opnå inspiration på, så jeg efterfølgende kan gå hjem og vurdere, hvilke it-værktøjer jeg rent faktisk har brug for og kan få gavn af. Det er en måde, hvorpå jeg kan danne mig et overblik over markedet for at se på softwareprodukter specielt rettet mod branchen og derefter sammenligne dem, siger Jørn Johansen.

 

Stil dig selv de rigtige spørgsmål

De rigtige it-værktøjer kan være et stort skridt på vejen mod en overskuelig hverdag, hvor der er mulighed for at fokusere på de vigtige ting. Jørn Johansen påpeger vigtigheden i at stille sig selv en række spørgsmål, inden man vælger sit it-værktøj.

 

-Man kan sammenligne det lidt med at købe en ny bil og tankerne, man gør sig omkring det. Her skal man spørge sig selv: Hvad opfylder mit behov? Samtidig med at man vurderer produktets pris overfor driftsprisen. For hvis driftsprisen er for høj, så kan det ikke længere betale sig, forklarer Jørn Johansen.

 

Sæt kryds i kalenderen

Dansk Byggeris it-messe 2017 bliver afholdt to steder i landet i løbet af februar måned:

  • 7. februar 2017 på Teknologisk Institut i Taastrup.

  • 8. februar 2017 på Teknologisk Institut i Aarhus.

 

Kontaktinformation
Kommunikationsmedarbejder i Dansk Byggeri, Stine Bo Christensen, telefon 72 16 02 25
Journalist i Dansk Byggeri, Sofie Mathson, telefon 29 74 94 44